VOLEY SENIOR MASCULI : EL BAR SON ANGELATS SOLLER DONA LA CARA DAVANT UN GRAN PORTOL

12 diciembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

QUADRATAquest passat dissabte capvespre es va disputar el partit de Primera Balear de la lliga masculina de voleibol entre el nostre conjunt del Bar Son Angelats SĂłller i el potent conjunt de Portol que acabĂ  amb victĂČria visitant per 1-3.

El partit va tenir de tot, amb fases de bon joc, emociĂł i sobre tot una gran lluita damunt el parquet. Els sollerics presentaven un equip amb nomes tres jugadors sĂšniors, quatre juvenils i dos cadets, perĂČ aixĂČ no va ser excusa i des del principi anaren pel partit, contra un equip de PĂČrtol amb mes potencial fĂ­sic i tĂšcnic.

El primer set va ser guanyat pels sollerics i aixĂČ que va començar amb avantatges del conjunt visitant que oscil·laven entre tres i quatre punts, perĂČ fins que s’arribĂ  al 19-24 pels visitants i de forma inesperada una bona ratxa de serveis del jugador solleric TĂČfol canviaren el marcador per acabar amb un 26-24.
Els altres tres sets varen ser de domini visitant demostrant ser millor equip damunt sa pista, perĂČ els nostres no varen perdre la cara al partit i varen oferir un gran lluita que va divertir al pĂșblic assistent i el mes important, que va ser, que els joves jugadors van progressant i agafant experiĂšncia que de cara al futur els vendrĂ  molt be.
Informa CV.Soller

Comentarios cerrados