Noticies CVS ; Resultats y cronicas Fin de Setmana

10 diciembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

cv.soller  infantil fem ASENIOR FEMENI : CRUCIAL VICTORIA DEL CVS SOLLER TOURS

El CVS Sóller Tours es manté ferm en la tercera plaça de la classificació només superat pels dos cocos de la categoria, Cide i Bunyola .
El rival, un veterĂ  Esporles que lluita pels llocs d’adalt, va acabar sucumbint al servei i la intensitat solleriques.
Va ser un partit de ratxes on els serveis dels dos equips guanyaven a la recepciĂł. El SĂłller Tours colpejava primer i s’emportava el primer set en un disputat parcial per acabar amb un 21-25. En el segon set es va girar la truita i l’Esporles va treure el seu millor joc acompanyat per fins a 12 errors visitants que empatava el partit i feia presagiar un partit llarg , 25-15.

DesprĂ©s del correctiu de l’Esporles en el segon set, les solleriques varen recuperar el seu millor joc, compacte, sense massa errors, per guanyar amb autoritat el tercer parcial 13-25 , i a base de treball i el seriĂłs partit en totes les facetes de les capitanes Maria Acosta i Paula Pinya que es van fer grans en els moments claus per posar el 18-25 en el quart i emportar-se el partit d’una difĂ­cil pista.
Maria tornĂ  jugar a un gran nivell a Esporles
El tĂšcnic de CVS es mostrava satisfet : «Molt content amb la victĂČria i recuperant sensacions , l’equip estava acusant el cansament perĂČ s’ha donat la cara en els moments clau. Queda un partit importantĂ­ssim de la primera volta per poder seguir adalt i sĂ© que les jugadores ho donaran tot . Toca pensar en el Son Ferrer que estĂ  necessitat de victĂČries i aquĂ­ no hi ha rival fĂ cil».

SENIOR MASCULI : EL BAR SON ANGELATS SOLLER DONA LA CARA DAVANT UN GRAN PORTOLPosted: 09 Dec 2013 11:40 PM PST

BAR SON ANGELATS SOLLER 1-3 CV PORTOL (26-24/19-25/15-25/16-25)

Aquest passat dissabte capvespre es va disputar el partit de Primera Balear de la lliga masculina de voleibol entre el nostre conjunt del Bar Son Angelats SĂłller i el potent conjunt de Portol que acabĂ  amb victĂČria visitant per 1-3.
El partit va tenir de tot, amb fases de bon joc, emociĂł i sobre tot una gran lluita damunt el parquet. Els sollerics presentaven un equip amb nomes tres jugadors sĂšniors, quatre juvenils i dos cadets, perĂČ aixĂČ no va ser excusa i des del principi anaren pel partit, contra un equip de PĂČrtol amb mes potencial fĂ­sic i tĂšcnic.

El primer set va ser guanyat pels sollerics i aixĂČ que va començar amb avantatges del conjunt visitant que oscil·laven entre tres i quatre punts, perĂČ fins que s’arribĂ  al 19-24 pels visitants i de forma inesperada una bona ratxa de serveis del jugador solleric TĂČfol canviaren el marcador per acabar amb un 26-24.
Els altres tres sets varen ser de domini visitant demostrant ser millor equip damunt sa pista, perĂČ els nostres no varen perdre la cara al partit i varen oferir un gran lluita que va divertir al pĂșblic assistent i el mes important, que va ser, que els joves jugadors van progressant i agafant experiĂšncia que de cara al futur els vendrĂ  molt be.

JUVENIL MASCULI : EL CVS PERFUME’S CLUB ACONSEGUEIX UNA IMPORTANT VICTORIA DAVANT EL SANT JOSEPPosted: 10 Dec 2013 12:02 AM PST

Sant Josep 1-3 CVS Perfume’s Club (18-25/25-20/10-25/24-26)
Els juvenils del CVS Perfume’s Club guanyaren un partit molt important al Sant Josep, que apropa la classificaciĂł a la fase final del Campionat de Balears.

Bon partit en general i particularment en segona lĂ­nea,  alt percentatge en recepciĂł i molt bona actitut defenssiva. En atac molt bona distribuciĂł de passe i en general pocs errors tot i el cansament dels jugadors per la cĂ rrega de feina que han tengut aquestes darreres setmanes. A partir d’ara ens dedicarem a la posta a punt per les fites mes importants que han de venir.
Lluis acabĂ  amb els millors percentatges d’atac

No era un partit fĂ cil perque aquest equip pressiona molt en l’aspecte psicolĂČgic, molta tenssiĂČ i agressivitat que aconsegueix, per  moments, desestabilitzar-mos. Pensam que treure aquets moments endavant ens ha de fer mes forts…. enhorabona a tots.