Catalunya guanya el primer partit de la Copa de les Regions

6 diciembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Nacional

catalunya uefaLa SelecciĂł Catalana UEFA ha guanyat per 2 a 1 a l’AragĂł en el primer partit de la 1a Fase Estatal de la Copa de les Regions UEFA, disputat a CornellĂ .

La SelecciĂł Catalana UEFA s’ha endut els tres primers punts de la primera fase classificatĂČria de la Copa de les Regions UEFA grĂ cies a la victĂČria aconseguida davant l’AragĂł, per 2 gols a 1.

Catalunya ha sortit al terreny de joc prenent la possessiĂł de la pilota. Durant els primers minuts del partit ha jugat amb combinaciĂł i profunditat per la banda dreta mitjançant Joel i David JimĂ©nez. Els catalans han creat perill des dels cĂłrners, amb jugades d’estratĂšgia.

Malgrat el bon inici dels homes de Toni Almendros, AragĂł s’ha fet forta amb un joc mĂ©s directe, avisant dues vegades a Catalunya, una amb un gol anul·lat pel col·legiat i, l’altre, amb un xut al pal. Finalment, al minut 25, SuĂĄrez ha aconseguit arribar a la porteria catalana i, amb un xut potent des de la banda dreta, ha marcat el 0 a 1 al marcador.

Amb el resultat en contra, Catalunya ha intentat agafar el ritme del partit i tornar a disposar de la possessiĂł, perĂČ ha acabat la primera part amb el mateix resultat al marcador.

Durant el descans, el president de la FederaciĂł Catalana de Futbol, Andreu Subies, ha fet entrega d’una placa commemorativa al president de la UE CornellĂ , Àlex Talavera, en mostra d’agraĂŻment per haver acollit a casa seva els partits de la primera fase estatal de la Copa de les Regions UEFA.

A la segona part, Catalunya ha aconseguit fer-se mĂ©s amb la pilota, jugant amb intensitat i amb Òscar com a referent de l’equip. Al minut 75, amb un xut des de l’Ă rea petita, Montoro ha aconseguit marcar el gol de l’empat. A partir d’aquest moment la SelecciĂł Catalana s’ha sentit cĂČmode i ha tingut el control del partit fins que, quatre minuts desprĂ©s, Velillas ha marcat el 2 a 1 grĂ cies a una assistĂšncia d’Òscar que ha pogut col·locar a la porteria rival.

Amb aquest resultat, Catalunya ha aconseguit els tres punts en joc per la classificaciĂł a la segĂŒent fase de la Copa de les Regions. Al finalitzar el partit, els seleccionadors d’AragĂł i de Catalunya han fet una roda de premsa pels mitjans que han assistit al partit. En aquesta, l’aragonĂšs Carlos Berdejo ha destacat que «AragĂł ha jugat bĂ© i ha mostrat una bona imatge», fet en el qual ha coincidit el seleccionador catalĂ , Toni Almendros. «Em quedo amb la reacciĂł dels meus jugadors i amb la remuntada que han aconseguit» – ha explicat Almendros- «A mĂ©s, AragĂł ens ho ha posat molt difĂ­cil des del minut 1, ha estat un gran rival».

DemĂ  serĂ  el torn per les Illes Balears, que debutaran en el campionat davant l’AragĂł. La SelecciĂł Catalana tornarĂ  a jugar diumenge, a les 11.00 hores, contra les Illes Balears.

A part del president Subies, el directiu de la FCF, RaĂŒl Sus, la delegada de la FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares, i el Secretari General de la FCF, Albert Baza, tambĂ© han assistit al partit de la Copa de les Regions UEFA.

Alineacions

Catalunya: Segovia, Joel, Borges, LeĂłn, Putxi, David JimĂ©nez (EscabrĂłs. 81′), Óscar Muñoz, MontanĂ© (Rovira, 62′), Velillas, Cano i Pep CaballĂ© (Montoro, 56′).

AragĂł: Monsalvo, David SĂĄnchez, BeltrĂĄn, RoldĂĄn, Manau, AdriĂĄn Barba (Lucho, 40′), Gabarre (SellĂĄn, 86′), SuĂĄrez (PĂ©rez, 62′), Sergio Lou, Pedro Avellana i CĂ©sar.

Gols: 0 – 1 SuĂĄrez (25′), 1 – 1 Montoro (75′), 2 – 1 Velillas (79′)