ATC Baleares – RCD Mallorca (Juvenil DH) 1-1

6 diciembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Real Mallorca

1A falta de derby palmesano entre Mallorca B i Baleares, enguany hem hagut de presentarmos a nes partit des juvenils que se jugava a Binissalem.

Haguent acabat s’entrenament des primer equipo, una vintena de persones mos hem dirigit cap es poble. Arribam a sa segona part i sa sorpresa se presenta, mos pretenem fer pagar per voure un partit de al·lots de 16 anys quedant poc mĂ©s de 35 minuts i amb s’afegit de que a nes nostro camp no s’els hi cobra. Una estafa en tota regla, que llĂłgicament no hem consentit. Destacar sa gent de sa «taquilla» (una tauleta davant sa porta amb un parell de balearicos) que mos han tractat de mala manera fins i tot amb agressions cap a sa nostra gent, quant es nostro comportament era totalment correcte. Es lladres des camp, criden a sa guardia civil i els hi exposam lo que passa. Agrair ses seves bones maneres i sa comprenssiĂł que han tengut amb noltros davant aquesta estafa en tota regla.
Sapiguent que no podiem entrar, hem començat a animar a nes carrer. PerquĂ© ni mos estafarĂ n, ni tampoc mos aturarĂ n. DespuĂ©s d’un rato, hem observat una caseta d’electricitat que donava a nes camp i hem decidit voure es partit desde allĂ  adalt. PerĂł es partit per noltros ha durat poc, ha tornat sa guardia civil fent-mos baixar d’allĂ  i identificant a un grapat de membres que lo Ășnic que feien era animar a nes seu equipo.
Davant sa ja imposible voluntat de voure es partit i alentar a s’equipo, s’ha esperat a que es agents acabessin sa identificaciĂł i s’ha animat a nes juvenil del mallorca desde defora des camp.
Against modern football
jovesdesilla.blogspot.com

Comentarios cerrados