SEMIFINAL COPA REGIONAL PREFERENT CCE SANT LLUIS – CD MENORCA‏

30 noviembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Cartell Futbol SEMIFINAL COPA REGIONALPrimera alegria per al conjunt Regional Preferent en aquesta temporada 2013-2014. L’equip entrenat per José Ángel Moyano va aconseguir de manera matemàtica la seva classificació per a les semifinals de Copa després de vèncer per un gol a zero al CF Sporting de Maó en l’últim partit de la lligueta .

Els blaus que venien de vèncer , en el tram final del partit , dimecres passat al CE Alaior en el partit clau per obtenir la clasificació, tenia moltes possibilitats d’obtenir el bitllet per ronda .

Ara arriba la fase decisiva de la competició . Aquest diumenge 1 de Desembre a les 17.00 i al Municipal de Ses Canaletes , es juga el partit d’anada . El rival , el CD Menorca , una oportunitat d’or per als lluisers d’aconseguir després de molts anys l’accés a la gran final del proper 14 de desembre.

Per a això , cal aconseguir doblegar als maonesos a doble partit , tasca difícil però no impossible i un repte per al quadre lluiser.La entrada per als socis serà gratuïta . Per a això cal que el poble de Sant Lluís acudeixi a la crida dels jugadors locals en un transcendental partit per a tot el grup .

L’entrada general per a aquest partit és de 8 €, en cas de lliurar a taquilla la invitació que es donarà a tots els esportistes de les diferents seccions del CCE Sant Lluís , l’entrada serà només de 2 € . No hi ha excusa per no viure un dels partits més importants per al CCE dels últims anys . Esperem a tots els jugadors i públic en general , amb la indumentària del CCE per donar més calor i colorit a la graderia del Municipal de Ses Canaletes .

A un pas de fer història , t’esperem ! !

Tags:

Comentarios cerrados