Noticies Club Voley Soller‏

26 noviembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
ImageProxyINFANTIL FEM. A : DIFICIL VICTORIA DEL CVS FET A SOLLER 

VC CIDE 2-3 CVS Fet a SĂłller (24-26/25-18/16-25/25-21/5-15)
 
Les nostres nines de l’Infantil CVS FET A SÓLLER es desplaçaven a la difĂ­cil pista del col·legi CIDE amb l’il·lusiĂł d’aconseguir una nova victĂČria davant un rival de molta qualitat i desprĂšs d’una gran lluita de cinc sets les nostres nines es varen imposar per un ajustat 2-3.
El partit va ser d’aquests que fan aficiĂł, ja que va tenir de tot, en primer lloc molta aficiĂł a la grada del Cide per ser un partit infantil, desprĂšs tensiĂł enmig de la pista per part dels dos conjunts duit per la igualtat del marcador, desprĂšs fases de molt bon joc per part dels dos conjunt i per Ășltim la tensiĂł del marcador que el feien un partit vibrant.

En l’aspecte del joc, el partit va ser molt igualat destacant el servei i remat per part de les locals i la recepciĂł de les nostres nines que va ser clau en el resultat final.
En definitiva important victĂČria de les nostres nines que li permetran mantenir-se imbatudes, davant uns dels favorits per guanyar la lliga.
 
El proper divendres ses nostres nines rebran la visita de l’equip Sant Josep al pavelló Son Angelats a les 18 hores.

CADET FEM. A : EL CONST. MIQUEL MORELL SOLLER SEGUEIX IMBATUTPosted: 26 Nov 2013 08:04 AM PST

Const. M. Morell SĂłller 3-o St. Josep Obrer A (25-15/25-19/25-10)
 
En la matinada del dissabte s’enfrontaven en el pavellĂł de Son Angelats el conjunt solleric del Const. Miquel Morell SĂłller i el conjunt col·legial del Sant Josep, acabant amb una clara victĂČria sollerica. Una victĂČria que es va produir principalment per la diferencia de tĂšcnica entre un equip i un altra, ja que tot i la lluita i entrega del club col·legial poca cosa podrien fer davant el millor potencial de les nostres nines.

El conjunt solleric va començar el partit un poc dubitatiu perĂČ de mica en mica es va anar entonant i es va fer clar dominador del partit, jugant a bon nivell totes les seves jugadores.

 
 
El proper dissabte les nostres nines tindran un difĂ­cil partit a Arta, esperant que duguin un bon resultat.

INFANTIL FEMENI C : ARRIBA EL PRIMER SET!!Posted: 25 Nov 2013 11:49 PM PST

San Cayetano 3-1 Const. Marc Galindo SĂłller (25-17/25-16/13-25/25-13)

Bon partit del Construccions Marc Galindo Sóller tot i perdre front el San Cayetano. Aconseguiren el seu primer set de la temporada despres de dos sets ajustats. En el tercer es va aconseguir guanyar i a poc a poc ses petites del Club Volei Sóller demostren la seva evolució amb bona feina .
 
La propera setmana a casa, partit davant el Forn i Pastisseria Garau B-AE LSP. Un altre partit difícil en que esperem que segueixin amb la bona feina. Molt be nines!!.
 
 
 
 
 
 
 
 

Comentarios cerrados