Noticies Club Voley Soller

20 noviembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Base

c_v_sollerNoticies CVS

CADET FEMENI B : ALGUNS COPS ES GUANYA, D’ALTRES S’APRÈNPosted: 20 Nov 2013 06:29 AM PST

CV SÓLLER B 1–3 ENTRECULTURAS MONTESIÓN B (23-25/21-25/25-17/16-25)
Pel CV Sóller jugaren: Rosa Grancha, Isa Borras, Maria Bisbal, Aina Frias, Maria Arbona, Cris Bisbal, Teresa Morey, Encarna Capó, Paula Llabrés, Silvia Sånchez, Inés Ballester i Clara Coll.
Partit per a reflexionar per part de les nostres nines del cadet B, doncs el partit no va ser del tot com s’esperava i va arribar el primer partit perdut a la lliga. El primer set va començar molt de cara per a les solleriques, que sumaven punts al marcador sense molts problemes, per aixĂČ l’entrenadora decidĂ­ fer canvis i donar joc a la banqueta amb un 19-10 al marcador.

A partir d’aquí la feina feta fins a aquell moment no va servir de gaire, baixada considerable en defensa, tothom dret dins la pista i poca reacció per part de les jugadores. Pilotes de free que queien, saques fallats
pareixia que no volien jugar. Les palmesanes s’emportaren un primer set que va tenir dues cares per part de les solleriques, 23-25 i decepció a l’equip local, doncs la reacció a final de set no va servir.

LES CADETS DURANT EL PARTIT DE DISSABTE
El segon set va ser una mica calc del final del primer. En els moments en que l’actitud en defensa canviava es jugava amb comoditat i s’aconseguia pujar punts al marcador, demostrant que es sap jugar, perĂČ aixĂČ no basta que passi tan sols a moments, ha de ser aquesta l’actitud que marqui el partit. Final del set per 21-25.
Arribaren al tercer set amb un 0 a 2 en contra i cares llargues. Veient que el partit podia acabar amb aquell set, les nostres arrancaren amb 5 punts d’avantatge, els quals es van mantenir ja durant tot el set. Pareixia un partit totalment diferent, tot i que la manca de concentració en defensa seguia present. Aquest cop si van funcionar els canvis introduïts per donar joc a la banqueta, i s’emportaren el set per 25-17.
Tot i la reacció al set anterior, el quart va tornar a ser un calc del que havia estat la resta del partit, i aquestes coses passen factura, així 16 – 25 al final del set per a les de Montesión, i primera derrota del Cadet femení B a la lliga regular.
Aquest dissabte es desplacen a Petra (16:00h), lĂ­der del grup amb tres victĂČries, on les nines hauran de fer molta feina si en volen treure un resultat positiu. Ja es diu que de les derrotes se n’aprĂšn mĂ©s que de les victĂČries, esperem que la derrota de dissabte els hagi servit per aprendre que l’actitud dins el camp ho Ă©s tot a cada partit.

CADET MASCULI : ELS MES JOVES PROTAGONITZAREN UN BON PARTITPosted: 19 Nov 2013 01:47 PM PST

CVS Cadet masc. 3-0 CV Vilafranca (25-10/25-4/25-10)
El partit es va disputar el dissabte demati ,contra un equip de Vilafranca que es presentĂ  a Son Agelats amb un grup molt jove i poc experimentat tot i que en un futur segur que anirĂ  a mes .
L’equip solleric va dominar l’encontre en tot moment i aixĂČ va fer que l’entrenador local dones un gran protagonisme als jugadors mes joves i aquests no varen defraudar.
El segĂŒent partit ens enfrontarĂ  a un sempre difĂ­cil ArtĂ  a Na Caragol el proper Divendres a les 18.00 h .