Segunda-B ; At.Baleares-A.E.Prat (2-1) Imparables

17 noviembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol de 2B

ATBPRAT7_id239-thumbNico LĂłpez havia insistit durant tota la setmana que la clau del partit contra el Prat seria marcar aviat. El conjunt del Llobregat, immers en una crisi a tots els nivells, Ă©s el penĂșltim classificat i un dels equips menys golejadors de la lliga. Els plans de l’entrenador blanc-i-blau, idĂČ, no podien començar millor. Florin Andone avançava l’AtlĂštic Balears al minut 3 en rematar una centrada des de la dreta de Joan Vich. Un autĂšntic gol de killer del romanĂšs, que s’avançava al seu defensor i copejava la pilota amb el peu, per sorpresa de Toni Texeira, el porter visitant.

Un AtlĂštic Balears revolucionat es va erigir en amo i senyor del partit, almenys la primera mitja hora. Durant aquests minuts, Thiago per banda esquerra i Florin varen dur el perill a la porteria pratenca. El brasiler ho provĂ  amb un xut fort des de fora de l’àrea i el romanĂšs enviĂ  una rematada de cap per damunt del travesser. L’equip, que havia sortit amb Cristian com a Ășnic pivot defensiu, podria haver sentenciat el partit en aquests minuts. De fet, al 23’ arriba el segon. Es tracta d’una jugada que inicia Joan Vich, que obri a la banda, on Ignasi Dalmedo la penja i el mateix Vich remata de cap, tot enviant-la ajustada al primer pal. El porter potablava no es mostrĂ  massa afortunat en aquesta acciĂł.

Amb els dos gols d’avantatge, els blanc-i-blaus es relaxaren i a poc a poc el partit, que es desenvolupa sota una intensa pluja, anĂ  canviant de mans. Els locals cediren terreny i possessiĂł. Al cinc de la represa, el davanter pratenc José Kante, que havia passat desapercebut durant el primer temps, engaltĂ  una pilota franca a la frontal de l’àrea que deixĂ  en inĂștil l’estirada de Ross. GolĂ s en tota regla que feia entrar els nirvis a l’aficiĂł local. Les entrades de Pedro CapĂł i Toni del Castillo compactaren l’equip defensivament. El patiment, tota una tradiciĂł pels balearicos, va ser present fins al xiulet final. Tres punts mĂ©s al sac que fan del Balears colĂ­der de la lliga, juntament amb el Llagostera.  www.cdatb.com

Comentarios cerrados