Segunda-B ; Lleida -At.Baleares ( Domingo 12,00 Hrs)

9 noviembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol de 2B

13 lleida - atb espEste domingo 10 de noviembre a las 12h se disputarĂĄ en el Camp d’Esports de Lleida el partido correspondiente a la decimotercera jornada de liga que enfrentarĂĄ a Lleida Esportiu y AtlĂ©tico Baleares. El encuentro serĂĄ dirigido por el ĂĄrbitro CĂ©sar Soto Grado del colegio riojano.

Choque de dinĂĄmicas positivas. El Lleida, sexto clasificado con 20 puntos, encadena cinco jornadas sin conocer la derrota y sus tres Ășltimos partidos en casa se han resuelto con victoria local. Los hombres a las Ăłrdenes del experimentado Toni Seligrat quieren repetir plaza de play- off como hicieron el año pasado en el grupo II. Se ha mantenido la base de aquel equipo, mister incluido, y se han incorporado hombres de calidad como su jugador referencia en ataque, Jaime Mata, procedente del filial del Rayo Vallecano y que ya lleva 8 goles esta temporada.

La Ășltima visita al Camp d’Esports (cĂ©sped natural, 102x68m .) fue la temporada 2011/12 y se saldĂł con empate a cero.

En cuanto a la nĂłmina de isleños, el Lleida cuenta en sus filas con el portero Pablo NĂșñez (lesionado), el central mahonĂ©s Biel Medina y el centrocampista esporlarĂ­ Didac Devesa.

El Atlético Baleares llega al partido después de una semana de éxito con tres victorias consecutivas. La consigna sigue siendo la misma: darlo todo en el terreno de juego y pensar sólo partido a partido. Se quedarån en casa Campins y Alomar lesionados. No se arriesgarå y tampoco viajarån Ginard y Capó en recuperación. Quedan fuera de la convocatoria por decisión técnica Héctor Sånchez e Ismael Vilaboa. Ademås Xisco Hernåndez no podrå jugar por sanción al haber visto la quinta tarjeta amarilla contra el Huracån. Así pues, la lista de 16 convocados la forman: Víctor Ross, Jaume Valens, Juan Vich, Pedro Mairata, Esteban Muñoz, Toni Del Castillo, Álvaro de Dios, Biel Guasp, Marcos Martínez, Cristian Sånchez, Joan Oller, Nacho Martínez, Thiago Benevides, Sergi Garcia, Ignacio Dalmedo y Florin Andone.

 

————————————————

 

Aquest diumenge 10 de novembre a les 12h es disputarĂ  al Camp d’Esports de Lleida el partit corresponent a la tretzena jornada de lliga quĂš enfrontarĂ  a Lleida Esportiu i AtlĂštic Balears. L’encontre serĂ  dirigit per l’àrbitre CĂ©sar Soto Grado del col.legi de La Rioja.

Xoc de dinĂ miques positives. El Lleida, sisĂš classificat amb 20 punts, encadena cinc jornades sense conĂšixer la derrota i els seus tres darrers partits a casa s’han resolt amb victĂČria local. Els homes a les ordres de l’experimentat Toni Seligrat volen repetir plaça de play-off com feren l’any passat al grup II. S’ha mantingut la base d’aquell equip, mister inclĂČs, i s’han incorporat homes de qualitat com el seu jugador referĂšncia en atac, Jaime Mata, procedent del filial del Rayo Vallecano i que ja du 8 gols aquesta temporada.

La darrera visita al Camp d’Esports (gespa natural, 102x68m.) fou la temporada 2011/12 i es saldĂ  amb empat a zero.

Pel que fa a la nĂČmina d’illencs, el Lleida compta a les seves files amb el porter Pau NĂșñez (lesionat), el central mahonĂšs Biel Medina i el migcampista esporlarĂ­ Didac Devesa.

L’AtlĂštic Balears arriba al partit desprĂ©s d’una setmana d’Ăšxit amb tres victĂČries consecutives. La consigna segueix essent la mateixa: donar-ho tot al terreny de joc i pensar nomĂ©s partit a partit. Es quedaran a casa Campins i Alomar lesionats. No s’arriscarĂ  i tampoc viatjaran Ginard i CapĂł en recuperaciĂł. Queden fora de la convocatĂČria per decisiĂł tĂšcnica HĂ©ctor SĂĄnchez i Ismael Vilaboa. A mĂ©s Xisco HernĂĄndez no podrĂ  jugar per sanciĂł a l’haver vist la cinquena targeta groga contra l’HuracĂĄn. AixĂ­ doncs, la llista de 16 convocats la formen: VĂ­ctor Ross, Jaume Valens, Juan Vich, Pedro Mairata, Esteban Muñoz, Toni Del Castillo, Álvaro de Dios, Biel Guasp, Marcos MartĂ­nez, Cristian SĂĄnchez, Joan Oller, Nacho MartĂ­nez, Thiago Benevides, Sergi Garcia, Ignasi Dalmedo i Florin Andone.

Comentarios cerrados