7 noviembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
cv.sollerSENIOR MASCULI : EL BAR SON ANGELATS SOLLER TORNA DE BUIT D’ARTÀ

Posted: 05 Nov 2013 12:13 PM PST

CV ARTÀ 3-0 BAR SON ANGELATS SOLLER (26-24/25-15/25-21)

Els nostres arribaven a ArtĂ  amb nomes 7 jugadors i amb l’important baixa de Rafel Oliver que condicionava la rotaciĂł durant tot el partit ja que nomes es disposĂ  de Pau Borras com a central. El partit es jugĂ  de tu a tu davant un ArtĂ  que no donĂ  opcions.

Els locals mostraren un nivell de joc molt regular durant tot el partit i acabaren per doblegar els sollerics que no donaren sensaciĂł de poder lluitar pel partit en cap moment. Tot i aixĂČ, el primer i el tercer parcials es desenvoluparen amb un marcador molt igualat i potser la sort del primer set poguĂ© condicionar la resta del partit. En aquest primer set, amb 24-24 els locals aprofitaren el seu illor atacant per finiquitar un set en que els nostres disposaren de pilota pel 25-24 que no es poguĂ© concretar.

Propera jornada a SĂłller davant el CV Eivissa a les 12:45 h. Tots convidats!..

SENIOR FEMENI : EL CVS SOLLER TOURS ARRIBA LLANÇAT AL TRAM MES DUR DE LA PRIMERA VOLTA

Posted: 05 Nov 2013 11:59 AM PST

CVS SOLLER TOURS 3-0 CV POLLENÇA (25-14/25-16/25-10)

El Sóller Tours es va imposar amb claredat a un Pollença que no va poder demostrar la seva millor cara a causa del bon joc local. Un partit on el servei de les solleriques va fer molt de mal al rival i sempre hi va haver un marge gran de punts.

Aquestes avantatges varen permetre als tĂšcnics fer rotacions i que participessin totes les jugadores. El tĂšcnic local, David PĂ©rez, va acabar satisfet perĂČ enviava un missatge d’alerta perquĂš el grup no es relaxĂ©s degut a que ara arriba el tram dur de la primera volta i s’haura de treure alguna victĂČria en camps molt complicats i vol que tot l’equip estigui molt ficat.

El proper dissabte, les solleriques jugaran davant un Consell que ja han guanyat 2 dels 5 partits disputats i que segur que ho posarĂ  difĂ­cil. Molta sort!!