Voleybol; CV Manacor- Podes i Tales CV PĂČrtol (0-3) 19-25, 22-25 ,16-25.

6 noviembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

L’equip del Podes i Tales CV PĂČrtol s’ha imposat clarament al CV Manacor al partit corresponent a la cinquena jornada de la lliga de primera balear masculina. La diferĂšncia de joc entre els dos equips ha permĂšs la participaciĂł activa de tots els jugadors visitants, que van acumulant experiĂšncia de cara als partits decisius que vindran a la segona volta.

El CV Manacor ha presentat un equip molt descompensat, amb dos bons atacants per les ales acompanyats d’un col·locador justet i un centre inexistent. Aquesta situaciĂł, afegida a la quantitat d’errors en saque de l’equip local, ha facilitat sobremanera la nostra feina.

La Ășnica nota discordant ha estat al segon set, quan una succesiĂł d’errades en recepciĂł per la nostra part ens ha posat per darrera en el marcador, encara que la situaciĂł s’ha restablert desprĂ©s d’un canvi i lleugers ajusts a les responsabilitats.

En general un partit molt profitĂłs en quant als jugadors menys habituals que han demostrat que dia a dia van cresquent i estan preparats per assumir majors responsabilitats.

Comentarios cerrados