Crònica 1ª Balear Masculí Esporles – Podes i Tales CV Pòrtol 3-0 (‏ ( 25-20, 25-23, 25-22

28 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

0Clara victòria de l’Esporles que, a pesar de l’ajustat marcador dels darrers sets, ha sabut controlar en tot moment el partit. Resultat: Esporles VC 3 – Podes i Tales CV Pòrtol 0 (25-20, 25-23, 25-22).

El partit començava amb les sensibles absències dels juvenils i n’Agustí, fet que ha ocasionat que l’equip arribàs sense els jugadors que han disputat els anteriors encontres en aquesta posició. La coordinació dins el club ha afavorit que dos jugadors de l’equip de segona divisió poguessin participar al partit salvant en part les mancances inicials.

Els problemes en recepció han estat els causants de la clara derrota al primer set. Un parcial de 6-0 al principi ha marcat l’esdevenir del parcial. A més, cada vegada que ens apropàvem al marcador, una altra tanda de males recepcions ens allunyava.

Al llarg del segon set, mitjançant canvis de posició i de responsabilitats en recepció, hem aconseguit equilibrar el joc i el tanteig. Un final molt intens feia preveure la remuntada, però una decisió arbitral desafortunada (un contundent bloqueig d’en Tià que no han encertat a veure’l a dins) ha donat la victòria als locals. S’ha de dir que l’actuació arbitral no ha influït per res al marcador final perquè els errors i encerts s’han repartit pels dos equips per igual.

Al tercer set la igualtat ha estat màxima, amb avantatge al canvi de servei per l’equip d’Esporles. La intensitat al joc ha permès veure jugades de mèrit, amb potents atacs, defenses i ràpides transicions. Al final ha pesat més l’experiència i el bon estar al camp de l’equip local que s’ha emportat el partit de forma justa.
Fuente CV.Portol

Comentarios cerrados