FĂ­sics Ciutadella a nes Campionat de Catalunya de kickboxing i boxa

25 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

ring-boxeoAquest prĂČxim dissabte que ve, 26 d’octubre, es celebra a Sant MartĂ­ de Sa Roca el Campionat de Catalunya WKL (World Kickboxing League) de Kickboxing i boxa.

I un esdeveniment que enguany comptarĂ  per primera vegada amb la participaciĂł d’un grup de joves de sa nostra illa que acudiran a s’esdeveniment amb es seus entrenadors RubĂ©n Molina i JosĂ© Calero, aixĂ­ com amb es delegat de sa WKL Balear, es mestre Benedicto de Souza. I, com no podia ser d’altre manera, es pĂșgils del FĂ­sics Ciutadella hi seran presents a aquesta interessant cita catalana.

Aquestes darreres setmanes s’han anat donant cita en es gimnàs de Ciutadella per preparar sa imminent competició. És sa primera vegada que un grup tan nodrit de joves es desplaça per competir en aquest esport.

Es representants des gym Kickboxing & boxa Físics Ciutadella són: en sa modalitat de boxa, Sergi Quintana i Adri Baravalle. En sa modalitat kickboxing, Nerea Pons, Neus Roman, Xuis Camps, Andrés Rodríguez, Toni Florit i Joan Camps.

I representant as Club Kickboxing M. F., Francisco Mendoza, Fran Herrera, Eric Fuguet i Mateu Carreras, en modalitat kickboxing.

Comentarios cerrados