II Crono-Escalada Santa Magdalena 2013

24 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

cartell40El recorregut serà el mateix de l’any passat. Comença a l’esplanada del Sta Magdalena i acaba al mateix lloc. Just es surt, hi ha una baixada aproximada d’1 km que transcorre per les escales de l’ermita i per les dreceres, algunes d’elles perilloses per haver-hi escalons, fins a la corba del polvorí. Enfilarem un petit tram de carretera fins arribar a una de les corbes des d’on agafarem una drecera llarga que en el seu primer tram presenta una brusca pujada que es suavitzarà al cap d’uns metres per anar en direcció a la creu.

Farem una volta a la creu per enfilar una baixada molt tĂšcnica on hi haurĂ 

corda i personal d’ajuda. Arribarem a una pista forestal (just en aquest punt hi haurĂ  un avituallament lĂ­quid) on hi ha una barana de fusta de seguretat. Correrem rĂ pid per pla fins trobar a mĂ  dreta una fita que ens conduirĂ  fins al torrent. Anirem baixant fins quasi el final del torrent per desprĂ©s remuntar aquesta pujada, molt tĂšcnica, que ens condueix al costat d’una gran antena a la qual voltegem per la dreta per arribar a l’asfalt, al costat de les escales de baixada de l’ermita. Pugem per l’asfalt fins a trobar un camĂ­ de terra a l’esquerra que ens condueix, a travĂ©s d’un portal, al darrer tram d’escales (en aquest punt  hi haurĂ  doble circulaciĂł), per on s’accedeix directament a meta.

II CRONO ESCALADA PUIG SANTA MAGDALENA I PETITCRONO

INCA 27/10/2013

HORA: 9:00 h

CARACTERÍSTIQUES DE LA CURSA

‱ Altitud mín.: 140 m

‱ Altitud màx.: 300 m

‱ Distància: 4,3 km

 

INSCRIPCIONS

www.elitechip.net

NĂșmero mĂ xim de participants 250.

Preu: 10€ (federats) / 20€ (no federats)

Les primeres 200 places s’obriran exclusivament per federats el dimarts dia 15 d’octubre de 2013 a les 20h. Les 50 restants s’obriran, tant per a federats com per no federats, el dimarts dia 22 d’octubre a les 20h. Les inscripcions es tancaran el dijous dia 24 d’octubre a les 20h.

La cursa serà cronometrada per ELITECHIP i serà indispensable portar un xip de cronometratge. Qui no en tingui n’haurà de llogar un (cost 3€), a retornar al final de la prova.

Els federats hauran de deixar la targeta federativa a l’organització per poder retirar el dorsal. La targeta serà retornada al final de la prova.

DESENVOLUPAMENT

La prova es desenvoluparà sota l’observació de personal de la cursa que farà

complir el reglament:

http://www.fbmweb.com/pdf/REGLAMENT_rev4_ed_2013_DEF.pdf

Recollida de dorsals i validació de xips el mateix dia de la cursa a partir de les 8 h fins a les 8.45 a l’esplanada.

La sortida del primer corredor es donarĂ  a les 9.00 h. Cada 30 segons sortirĂ  un corredor.

L’ordre de sortida es publicarĂ  a la plana ww.elitechip.net el dia abans de la prova. Aquest llistat serĂ  tambĂ© ben visible a la taula de la recollida de dorsals.

Quan l’atleta arribi a meta podrĂ  gaudir d’un berenar de recuperaciĂł a base de: beguda isotĂČnica, fruita, ensaĂŻmada,


LA PETITCRONO

És la novetat d’aquest any. Consisteix en fer una cursa per els mĂ©s petits:

Ø  Inscripció: a través de www.elitechip.net. La inscripció serà totalment gratuïta.

Ø  Es podrà recollir el dorsal i xip al llarg del dematí a la taula de control que hi haurà a l’esplanada.

Ø  Hi haurà diferents categories:

o   Petitons: 2008 i més petits

o   Iniciació: 2007-2006

o   Benjamí: 2005-2004

o   Aleví: 2003-2002

o   Infantil: 2001-2000

o   Cadet: 1999-1998

Ø  La sortida de la primera cursa Petitcrono (Petitons) es donarà una vegada hagi arribat el darrer corredor de la cursa dels adults. Les sortides es donaran per categories, nins i nines junts i tots sortint a l’hora (no es farà en format crono). En el cas que hi hagi pocs corredors a alguna de les categories, ens reservam el dret de que aquests nins surtin junt amb altres nins d’una altra categoria.

Ø  Recorregut de les curses. Les distàncies i els desnivells es determinaran tenint en compte cada categoria. En qualsevol cas, el terreny sempre serà muntanyenc: pedres, terra i desnivell.

Ø  Volem valorar la participaciĂł de tots els nins i per aixĂČ els premiarem amb dos obsequis/nin a l’arribada de la cursa. No hi haurĂ  premis als primers classificats ni pĂČdiums.

PREMIS, OBSEQUIS I SORTEIG

PELS GUANYADORS


Si l’any passat foren els Siurells els premis que s’endugueren els guanyadors, aquest any Ă©s un regal encara mĂ©s autĂČcton i a la vegada mĂ©s utilitari. Segur que vos agradarĂ !

Hi haurà premis pels tres primers classificats de la general i també pels tres primers de les diferents categories.

En cap cas seran acumulables.

També hi haurà premis per els tres primers atletes locals.

L’entrega de premis es durà a terme una vegada acabi la Petitcrono.

PER A TOTS ELS CORREDORS
I TAMBÉ PER ELS NINS DE LA PETITCRONO

Enguany tenim 2 obsequis per els participants a la Crono Sta Magdalena que seran els mateixos que se’n duran els nins de la Petitcrono.

I ja per tancar festa, farem el tradicional sorteig de regals.

Força i animau-vos a venir a Inca a disfrutar de la II CRONO ESCALADA PUIG SANTA MAGDALENA I PETITCRONO.

Comentarios cerrados