SENIOR FEMENI . EL CVS SOLLER TOURS ESTRENA SON ANGELATS AMB VICTORIA

23 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

1Pel CVS Soller Tours jugaren : Carol, Sara, Paula, Diana, Marga, Rebeca, Maria Acosta, Nena, Barbara, Blanca, Maria Amengual i la cadet Adela Mas.

Primera victĂČria de les nostres en la segona jornada de lliga davant un Cor Pitius molt lluitador. La sensaciĂł des de l’inici va ser que si les solleriques aconseguien jugar al nivell mostrat en els darrers mesos, la victĂČria no es podia escapar.

 

I des de l’inici mostraren superioritat sobretot en atac. Les receptores solleriques puntuaven amb certa facilitat i l’atac Pitius trobava el bloqueig solleric una vegada i una altra. Els tres sets que caigueren del costat solleric varen ser bastant clars, amb diferĂšncies importants que no fĂ©ren perillar la victĂČria.
NomĂ©s en el segon parcial, els errors propis condemnaren el set, tot i que es mantinguĂ© l’igualada fins el 21-21. En el final de set, les visitants es mostraren mes encertades i per un moment igualaren el partit

Molt bona feina de tot el grup que segueix ajustant-se a les novetats tĂ ctiques mostrant un nivell de treball altissim. Destacar tambe el debut en el primer equip femenĂ­ del CVS d’Adela Mas que jugĂ  a bon nivell. La cadet sollerica va ser convocada per suplir la baixa de la lĂ­bero de l’equip Laura Castanyer i va ser una de les alegries del partit.

Proper partit diumenge que ve a Manacor a les 12.00 h del migdia. A per la segona!!!..

Comentarios cerrados