Segona Divisió B ; Atlètic Balears – Elx B, aquest diumenge a IB3 (10,30 Hrs)

23 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

atbalearesreusAquest diumenge, IB3 Televisió us ofereix la retransmissió esportiva de l’Atlètic Balears contra l’Elx B, en la desena jornada de la lliga de segona divisió B.

Poc abans de començar el partit, a les 10.25 hores, connectarem en directe per conèixer les emocions i sensacions de l’afició i com s’estan vivint els minuts previs al començament d’aquest encontre al Poliesportiu Municipal de Magalluf.

A les 10.30 hores, Toni Terrades serà l’encarregat de narrar aquest partit juntament amb els comentaris de Tolo Ramón. A peu de camp romandrà Pere Guasp, que ens transmetrà les valoracions i sensacions dels jugadors abans i després del partit.

L’Atlètic Balears, segon a la classificació, s’enfronta amb un dels equips forts que conforma el tercer grup d’aquesta categoria, en què haurà de donar el màxim rendiment, ja que només els allunya 1 punt.

Un matx on els dos equips lluitaran per la victòria i que segur portarà moltes emocions i mantindrà en tensió a les dues aficions fins a la resolució d’aquest mateix.

Al web www.ib3tv.com es podrà veure aquest partit “En directe” i si no, el podreu trobar a la nostra secció “A la carta”.

IB3 amb el futbol de ca nostra!

Us convidam a interactuar amb noltros a les xarxes socials: @IB3televisio i @esportsib3tv amb l’etiqueta #fuboldecanostra i  a www.facebook.com/ib3tv.

Comentarios cerrados