Fundación Reial Mallorca ; Penalti Aireuropa ¿Vols llançar un penal davant l’atenta mirada dels espectadors del Iberostar Estadi?

23 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria:

realsociedad-1024x764És el moment més important del partit, la victòria és a les teves botes, el públic del Iberostar estadi està pendent del que facis, estàs a punt d’enfrontar-te en un 1 contra 1 contra un porter impressionant, el punt de penal decidirà el nom del campió absolut….

Quines sensacions té un jugador des del punt de 9 metres? Vols llançar un penal davant l’atenta mirada dels espectadors del Iberostar estadi?La Fundació Reial Mallorca i Aireuropa et donen l’oportunitat de fer-ho durant el descans de tots els partits de lliga amb el joc del descans PENALTI AIREUROPA.

Si voleu prendre part del concurs PENALTI AirEuropa, heu d’enviar un mail a juguestu@fundacioreialmallorca.org amb l’assumpte PENALTI AIREUROPA indicant el nom i el telèfon del participant i podreu guanyar un viatge pel pròxim partit del Mallorca lluny del seu feu insular, on el nostre club vermellenc necessita tot el suport possible per aconseguir imposar-se als seus rivals.

Atreveix-te!

el-cor-mallorquinista-1024x148

Comentarios cerrados