El Poliesportiu Municipal Joan Seguí acull els dies 26 i 27 el XVI Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic

22 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

DSCN0092L’organització destaca que aquesta edició presenta un nou rècord de participants, amb la presència de 105 patinadors integrats en set clubs

El tinent de batlia de Cultura i Esports, Fernando Gilet, ha presentat avui el XVI Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic que tindrà lloc els pròxims dies 26 i 27 d’aquest mes al Poliesportiu Municipal Joan Seguí i que enguany compta amb la presència de 105 participants.

A l’acte de presentació també hi han assistit el director general de Turisme i Esports del Govern de les Illes Balears, Javier Morente; el director insular d’Esports del Consell, Joan Antoni Ramonell, i el president de la Federació de Patinatge de les Illes Balears, Sebastià Rico.

El XVI Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic presenta enguany un rècord de participants ja que es preveu la presència de 105 patinadors integrats en set clubs.

La proves es desenvoluparan en les categories d’elit nacional, absoluta autonòmica (categoria intermèdia) i iniciació. La Federació de Patinatge de les Illes Balears, organitzadora del trofeu, ha posat un especial esment en aquesta edició a reforçar les categories de menors i potenciar la competitivitat.

Les competicions s’iniciaran el dia 26 amb les categories d’iniciació i absoluta, i finalitzaran el dia 27 amb les proves organitzades per a la categoria elit i el posterior lliurament de medalles i trofeus.

 

El polideportivo municipal de Joan seguí acoge los días 26 y 27 el XVI Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artìstic

 

La organización destaca que esta edición presenta un nuevo récord de participantes con la presencia de 105 patinadores integrados en siete clubs

 

 

El teniente de alcalde de Cultura y Deportes, Fernando Gilet, ha presentado hoy el XVI Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic que se celebrará los próximos días 26 y 27 del presente mes en el polideportivo municipal Joan Seguí y que  este año cuenta con la presencia de 105 participantes.

Al acto de presentación también han asistido el director general de Turismo y Deportes del Govern balear, Javier Morente, el director insular de Deportes del Consell, Joan Antoni Ramonell y el presidente de la Federació de Patinatge de  les Illes Balears, Sebastià Rico.

El XVI Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic, presenta este año un récord de participantes puesto que se tiene prevista la presencia de 105 patinadores integrados en siete clubs.

La pruebas se desarrollarán en las categorías de Élite nacional, absoluta autonómica (categoría intermedia) e iniciación. La Federació de Patinatge de les Illes Balears, organizadora del trofeo, ha puesto especial hincapié en esta edición en reforzar las categorías de menores y potenciar la competitividad.

Las competiciones se iniciarán el día 26 con las categorías de iniciación y absoluta y finalizarán el día 27 con las pruebas  organizadas para la categoría Élite y la posterior entrega de medallas y trofeos.

 

 

 

 


 

Comentarios cerrados