El FÍSICS CIUTADELLA, a l’assalt del Campionat de Balears 2013‏

16 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

EQUIP KARATE FÍSICSEl Físics Ciutadella es desplaça aquest pròxim cap de setmana a Palma de Mallorca per a competir en el Campionat de Balears 2013. I ho fa amb els seus prometedors karateques, Cisco Fullana, Jesús Triay ‘Shutín’, Víctor Lapuente i Cristina Pons. Els quatres esportites de l’entitat ciutadellenca viatgen a l’illa major amb ganes de deixar el pavelló del Físics al màxim d’amunt.

CISCO FULLANA; 19 anys, cinturó negre, 11 anys de pràctica de karate, representarà a Físics en la categoria sub-21, en el pes de -68kg i en la modalitat de kúmite (combat). Viatjarà a Mallorca conscient de que el temps que ha estat inactiu pot ser un hàndicap important; no obstant, saltarà al tatami amb un plus de motivació i esperant que l’esforç dels darrers mesos entrenant a ple rendiment facin fruits aquest dissabte.

JESÚS TRIAY (SHUTÍN); 17 anys, 1º Dan i 13 anys de pràctica en el karate. El júnior del grup defensarà els colors en el pes de -68kg en kúmite. Vol treure’s l’espina d’haver-se quedat sense Mundial, intentant fer una pretemporada en escala. És a dir, fer-se amb l’Autonòmic i després fer-se amb una plaça per les finals nacionals. Per açò, haurà de classificar-se en les fases prèvies del novembre a Madrid, i finalment el febrer intentar pujar al podi de l’Europeu com ja va fer antany a Azerbaijan quan es va fer amb el subcampionat.

VICTOR LAPUENTE; 15 anys, cinturó marró i 10 anys de pràctica de karate. En l’Autonòmic intentarà defensar el títol aconseguit l’any passat de campió de Balears. El bon estat de forma de Víctor fa pensar als seus entrenadors Pere Calafat i Shuto Triay en que pot fer-se amb el campionat. I inclòs fer un gran paper en el Nacional. Per tant, les aspiracions de Físics són les de tenir a dos dels seus deixebles en l’equip nacional.

CRISTINA PONS; 13 anys, cinturó negre i 8 anys de pràctica de karate. L’única fèmina que representarà a Físics i serà en la categoria cadet i en el pes de +54kg. Els seus entrenadors han posat moltes esperances amb la jove promesa i l’han estat preparant amb molt d’interès, polint i potenciant la seva millor arma (puny d’esquerra) Des del club ciutadellenc creuen  que una esquerrana amb la força i l’envergadura de Cris és una gran aposta per aconseguir grans resultats competitius

Comentarios cerrados