El director general d´Esports i la presidenta d´IB Jove presenten el programa de voluntariat esportiu

15 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo


1379530_10151644737526059_1027286407_nEls voluntaris menors de 30 anys podran beneficiar-se també de les condicions i avantatges del carnet jove

El director general d’Esports , Javier Morente , ha presentat aquest matí el programa de voluntariat esportiu de les Illes Balears que té com principal objectiu promoure , fomentar i coordinar el voluntariat esportiu i el seu treball en el camp de l’esport i , per això, ha signat també avui un acord de col · laboració amb la presidenta de l’Institut Balear de la Joventut , IB Jove , Bel Cerdà , per a la realització d’activitats juvenils en l’ àmbit de l’esport i l’oci amb la participació dels joves voluntaris .
El director general ha explicat que pot ser voluntari qualsevol persona major de 16 anys i que la seva funció consistirà a col · laborar en l’organització i posada en marxa de diferents activitats lúdico – esportives i involucrar-se en el món de l’esport . Aquelles persones que estiguin interessades poden accedir a la web www.fundacionesportbalear.es i descarregar-se els documents per tramitar el carnet de voluntari esportiu que , un cop concedit , tindrà una vigència de quatre anys . A més, i en virtut del conveni signat amb IB Jove , l’Institut Balear de la Joventut expedirà als voluntaris esportius d’entre 16 i 30 anys el carnet jove , que portarà imprès en el seu revers el carnet de voluntari esportiu , perquè puguin gaudir dels mateixos avantatges que suposa el carnet jove . Per als majors de 30 anys s’expedirà únicament el carnet de voluntari esportiu. Igualment , IB Jove assumirà la formació bàsica dels voluntaris esportius i la Fundació per a l’Esport Balear coordinarà el programa i promourà la participació dels joves voluntaris , entre altres funcions. Javier Morente ha enumerat els avantatges que comporta ser voluntari esportiu i ha destacat l’aprenentatge que això suposa alhora que contribueix al desenvolupament d’aptituds i competències socials i a la solidaritat . A l’acte de presentació han assistit també la directora d’IB Jove , María José Frau i la coordinadora d’Esport i Dona , Elena Gómez .

Comentarios cerrados