C.V.Soller resultados del fin de semana

15 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
112-250x230CVS PERFUME’S CLUB 3 – 0 CV VILAFRANCA (25-18 / 25-15 / 25-22)
Els nostres juvenils s’estrenaren en partit de lliga davant un CV Vilafranca que no donĂ  gaires problemes als sollerics. La diferĂšncia va ser evident durant tot l’encontre i els jugadors de Felip Reynes liquidaren l’encontre per la via rĂ pida.
CVS SENIOR MASCULI 0 – 3 ESPORLES VC (19-25 / 13-25 / 22-25)
L’Esporles no donĂ  opciĂł als nostres SĂ©nior en un partit marcat per la diferĂšncia fĂ­sica entre els dos equips. L’Esporles sense cap dubte lluitarĂ  per les places d’honor de la categoria i amb una plantilla llarga, i plena de recursos passĂ  per Son Angelats sense deixar gairebĂ© res pels sollerics.
Els nostres cercaren solucions constantment, moguent la banqueta, intentant ajustar el bloqueig i la defensa. Per les ales costava acabar el punt perque l’alçada del bloqueig visitant ho dificutlava molt i nomes en contades ocasions, amb fintes i atacs a les linees sĂĄconseguia fer mal als visitants. En el tercer set es va estar aprop de la victĂČria perĂČ l’Esporles reaccionĂ  i finalment s’enduguĂ© el set i el partit.

JUVENIL FEMENI : NOVA VICTÒRIA DEL D·TEX SOLLER DAVANT UN FLUIX SAGRAT CORPosted: 13 Oct 2013 11:30 PM PDT

Segona jornada de lliga i segon desplaçament consecutiu de les nostres juvenils aquesta vegada a terres del Sagrat Cor,equip que no va oposar molta resistÚncia a un CVS juvenil que segueix el seu progrés de creixement esperat per a aquesta temporada .
El partit no va tenir gaire histĂČria, ja que des de l’escalfament ja s’intuia cap a quin costat cauria el partit,i aquest costat va ser indiscutiblement Solleric,amb un marcador final de 0 a 3 amb parcials de 10-25/12/25 i 15/25 .

Dir que el rival va facilitar que es poguĂ©s tornar a rodar la banqueta donant minuts a parts iguals a totes les jugadores,cosa que sens dubte s’agrairĂ  durant la temporada,on segur que hi haurĂ  moments en quĂš serĂ  mĂ©s que necessari tenir un bon fons d’ armari .
Van jugar Paula Fuster,Claudia Trias;Aina Freixas,Neus Castell,Maria Martorell,Irene Gomila,AntĂČnia Tovar,Neus Morell,Maria Bestard i Miquela Socias,no entrant en la convocatĂČria les lesionades Fleki Reynes i per viatge Nena Ramon i Maite Mas .
Proper partit finalment a SĂłller,contra el Cide-C,a les 18:30 h del dissabte,on es busquĂ©s una nova victĂČria que pemeti a les solleriques seguir liderant la classificaciĂł de la lliga.