VOLEYBOL ; CVSOLLER SENIOR MASCULI 0 – 3 ESPORLES VC (19-25 / 13-25 / 22-25)

14 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
C.V.SollerL’Esporles no donĂ  opciĂł als nostres SĂ©nior en un partit marcat per la diferĂšncia fĂ­sica entre els dos equips. L’Esporles sense cap dubte lluitarĂ  per les places d’honor de la categoria i amb una plantilla llarga, i plena de recursos passĂ  per Son Angelats sense deixar gairebĂ© res pels sollerics.
Els nostres cercaren solucions constantment, moguent la banqueta, intentant ajustar el bloqueig i la defensa. Per les ales costava acabar el punt perque l’alçada del bloqueig visitant ho dificutlava molt i nomes en contades ocasions, amb fintes i atacs a les linees sĂĄconseguia fer mal als visitants. En el tercer set es va estar aprop de la victĂČria perĂČ l’Esporles reaccionĂ  i finalment s’enduguĂ© el set i el partit.
fuente web CVSoller

Comentarios cerrados