CCE SANT LLUIS ; Resum futbolístic del cap de setmana

14 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

IMG_2762Aquest cap de setmana eren dos els equips que estrenaven temporada oficial . El quadre Aleví B d’Enric Berlinghieri debutava a la Copa Aleví F -7 en l’annex d’ Ses Canaletes davant un CE Alaior B que va plantar cara al quadre local per arrencar un empat a dos gols que deixo semicontentos a ambdues esquadres .

Van començar molt bé els nostres, als 5 minuts del primer quart el marcador reflectia un 2-0 de mèrit , mostra de la motivació amb la qual van sortir els nois en la seva estrena de categoria . Abans de finalitzar el primer quart, els albinegres van aconseguir igualar el partit.

D’aquí al final del partit cada equip va poder les seves cartes sobre la taula . Els locals molt atrevits i segurs amb la possessió de pilota elaboraven jugades de gran mèrit combinant d’un costat a un altre i donant velocitat a la circulació de pilota . La manca de punteria en els metres finals els allunyo de la primera victòria copera .

A la matinal de diumenge eren dos dels equips del CCE que disputaven els seus partits de competició . Ho va fer primer el quadre Infantil de Josep Escaño , que igual que l’Aleví B iniciava temporada . Enquadrats en el grup de 1a regional i amb un 50% de jugadors de cada any , van aconseguir una victòria de mèrit al Municipal de Sant Antoni de Ciutadella davant un Rtvo . Boscos que va lluitar fins al final per aconseguir l’empat .

Es van avançar primer els nostres als 24 minuts quan Adrià després d’un excel · lent passada de Pepe anotava el 0-1 al marcador . Els locals no van trigar a reaccionar i només 4 minuts després posaven la igualada al marcador després d’aprofitar un rebuig en un córner per posar el 1-1 .

Era un partit en què l’Infantil havien de lluitar contra un oponent molt més físic però van aconseguir a base d’un joc elaborat que els caracteritza aprofitar els seus punts forts . De nou Adrià al 29 posava el 1-2 , després d’ una excel.lent passada de Joel en què el golejador visitant només va haver d’empènyer la pilota al fons de les malles . No era l’ últim gol del primer gol per als lluisers . Coloma en una gran jugada col · lectiva rematava al segon pal una passada ras d’Adrià per posar terra pel mig i apropar els primers tres punts a prop del caseller dels de Ses Canaletes .

La segona part va ser diferent , els locals es van fer amos de la pilota i van avançar la seva línia de pressió dificultant el joc elaborat dels d’Escaño que patien més que en el primer temps i no trobaven la fluïdesa necessària per tancar el partit . A 11 minuts del final els ciutadellencs aconseguien reduir distàncies per posar el partit en un punt en què qualsevol decisió blavós podia donar l’empat als locals . Van saber jugar els nostres amb el marcador per endur-se la victòria en el seu inici coper .

A Ses Canaletes per la seva banda, debutava a casa el quadre Cadet entrenat per Felipe Gornés . Després de la victòria per 0-6 en la seva visita a Bintaufa en la jornada inaugural , la UD Maó era el seu primer rival a casa .

Va començar a posar-se el partit costa amunt per als locals en una de les primeres jugades del partit . Un penal clar comès pel porter local Marc , donava l’oportunitat als maonesos de avançar-se al marcador al minut 5 de partit .

Van acusar el cop els de Gornés que no trobaven les mateixes sensacions de la setmana passada, on van realitzar un excel · lent primer temps . En aquesta ocasió, les imprecisions amb la pilota als peus els allunyaven de la porteria rival . Una indecisió entre la defensa visitant i el porter ha estat aprofitada per Damià per ficar-se entre ells dos i posar el 1-1 al marcador aixecant la pilota davant la sortida del porter unionista .

La segona part ha estat encara més disputada que la primera però amb dos estils ben diferenciats entre els dos conjunts . Els locals van tenir una clara ocasió de gol en el tram final del partit quan Guiem sol davant el porter maonès tret fora per poc . Els unionista van tenir també la seva però una rematada de cap a l’interior de l’àrea de Marc s’anava fora al que va poder haver estat el 1-2 .

La setmana que ve tres són els equips que estrenen temporada , l’Aleví A i els dos equips Benjamins que esperen l’inici de Copa per poder posar en pràctica el entrenat fins al moment .

FOTOS: CCE SANT LLUIS / CRISTINA RODRIGUEZ

Comentarios cerrados