Lliga Nacional Juvenil; CONSTÀNCIA-DOSA CF (4-2) EL DOSA CF MEREIX MOLT MÉS AL NOU CAMP D’INCA

13 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

dosaMassa càstig ahir capvespre pel DOSA CF de la Lliga Nacional juvenil en el seu desplaçament al Nou Camp d’Inca del CONSTÀNCIA. Després d’una primera part en la que els homes de Jeús Carretero van estar força bé, molt seriosos i ordenats en defensa -per açò es va arribar amb empat 0-0 al descans- a la represa es  va viure un partit de bojos….
Al minut 49 es posava de cara el partit amb el 0-1 de Rodríguez; però deu minuts després empataven els inquers 1-1, que s’avançarien 2-1 als 66 minuts. Però el DOSA CF estava fort i convençut d’ell mateix, i a tretze minuts pel final, Bosch empatava 2-2 i feia somiar amb que no es tornaria de buit a Menorca.
Però el futbol de moment està essent dur pels ciutadellencs, i un minut després de l’empat, el mallorquí Jiménez posava el 3-2, resultat que completaria Sánchez amb un injust i definitiu 4-2.
En fi, nova derrota del DOSA CF, un equip que tot i la seva joventut va a més, i que estem convençuts que prest la seva millora es convertirà en resultats.

FORÇA DOSA CF !!!!

Comentarios cerrados