La família creix a Sant Lluís

12 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

IMG_2510Gran tarda -nit la viscuda per tots els esportistes i assistents a la Presentació dels equips de la temporada 2013-2014. Amb una grada plena a vessar , els equips de les tres seccions esportives del CCE Sant Lluís van anar desfilant un a un entre crits i aplaudiments dels orgullosos pares , avis i familiars de tots i cadascuns dels jugadors .

Van començar la desfilada l’equip d’iniciació de la secció de bàsquet que van ser orgullosos mostrant als presents . La resta de categories passaven davant de la grada amb un somriure d’orella a orella que emocionava a la graderia .

Després de la secció de bàsquet , els esportistes de la secció d’atletisme , una de les més llorejades de la nostra entitat els que van començar a prendre el parquet del Poliesportiu de Ses Canaletes portant de nou una gran ovació dels assistents .

Per finalitzar la desfilada , la secció de futbol va donar el seu passeig davant de la grada amb gran ovació per als més petits del nostre Club . Els flaixos no paraven a la grada i les càmeres de vídeo feien la seva feina , immortalitzar un moment especial per a ells .

Després de la presentació dels futurs jugadors del CCE Sant Lluís , es va donar pas als primers equips de la secció de futbol i bàsquet . Un a un van envair Ses Canaletes els jugadors d’un i altre equip , tenint als més petits de cada esport esperant per ser saludats pels seus companys de Club .

Amb tots els esportistes en pista , va ser el moment de la Presentació dels tres coordinadors esportius de la nostra Entitat , Xavi Carreras , Richy Sintes i José Ángel Moyano que van rebre una de les ovacions més tancades de la nit .

Va arribar el moment dels discursos per part del President del CCE Sant Lluís , Rosendo Pons , i de l’alcalde de la nostra localitat , Cristóbal Coll , que van reconèixer la feina de tots els que cada dia fan una gran tasca perquè l’esport lluiser segueixi molt viu .

Per acomiadar la nit , reunió a estovalles . El Nou Col · legi de Sant Lluís va acollir a més de 500 persones comensals que van gaudir d’una barbacoa i comentar el viscut .
Infoirma CCE.Santlluis

13 23 IMG_2526 IMG_2510

Comentarios cerrados