IB3 amb el futbol de Ca Nostra! Dissabte e les 12,00 Hrs (Platges Calvia-Formentera)

11 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Horarios y resultados

IB3Aquest dissabte, podreu gaudir d’una nova retransmissió esportiva que IB3 Televisió us oferirà. En aquesta ocasió te lloc l’encontre entre el Platges de Calvià i el S. D. Formentera al Poliesportiu Municipal de Magalluf.

Minuts abans de començar el partit, a partir de les 11.55 hores, connectarem en directe per conùixer quines són sensacions dels seguidors dels dos equips i com s’estan vivint els minuts previs al començament d’aquest encontre.

A les 12.00 hores, Pere Guasp ens narrarà aquest partit juntament amb els comentaris de l’exfutbolista Lucas Pou.

El Platges de Calvià de Silvestre del Rio arribarà a aquest partit després de perdre per 2-0 davant del Poblense la passada jornada, aquesta derrota deixa als de Silvestre amb vuit punts en el lloc catorzÚ de la classificació.

El Platges rebrĂ  al Formentera de Luis Elcacho, en el partit de lliga corresponent a la vuitena jornada. El Formentera arribarĂ  a Magalluf, desprĂ©s d’empatar a dos gols amb el Manacor a casa la passada jornada, aquest empat deixa als de Elcacho amb 13 punts en el tercer lloc de la categoria.

IB3 amb el futbol de ca nostra!

Us convidam a interactuar amb noltros a les xarxes socials: @IB3televisio i @esportsib3tv amb l’etiqueta #fuboldecanostra i  a www.facebook.com/ib3tv.
Esperam  els vostres comentaris als nostres Twitters: @esportsib3tv i @IB3televisio amb l’etiqueta: #futboldecanostra

Comentarios cerrados