Defensa personal al FÍSICS CIUTADELLA‏

11 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

fisic ciutadellaLA DEFENSA PERSONAL AL FÍSICS CIUTADELLA, FEMENINA…I TAMBÉ ARA MASCULINA, CADA DISSABTE CAPVESPRE
Exit del taller de defensa personal femenina que han impartit Pere Calafat i Toni Anglada aquest mes de setembre al FÍSICS CIUTADELLA. De fet, i com ens conta el propi Anglada, del FÍSICS, «havíem d’acabar el curs de defensa personal femení dia 28 de setembre, i vàrem allargar un dissabte més degut a que els va agradar molt el que vàrem desenvolupar», ens diu.
I ara, degut a la gran acceptació i que cap d’elles no ho volen deixar, el FÍSICS CIUTADELLA durà a terme classes de defensa personal tots els dissabtes de 17 a 19 hores: «I com que hi ha parelles de les dones que també ho volen provar, hem decidit també obrir-ho als homes», afegeix Anglada.
En definitiva, que tots els dissabtes de 17 a 19 hores faran defensa personal oberta per a tothom, en prinicpi per majors de 13-14 anys, al FÍSICS CIUTADELLA. Entre bromes, assegura el monitor que mai s’esperaven tanta bona acceptació: «Ens ha enganxat un poc a contra peu, perquè no ens esparàvem l’acollida que ha tingut entre les dones i per part de les parelles corresponents».

Comentarios cerrados