CVS JUVENIL FEMENI, FANTASTIC INICI DE TEMPORADA AL PORTOL (11- 25 , 7-25 y 17- 25.)

9 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Voley SollerBon inici de temporada el protagonitzat per les xiques juvenils del CVS,un partit on van donar mostres del que ja tenien d’aquests Ășltims 3 anys fantĂ stics a les ordres del nostre estimat president Alfons Ramon i de les noves cosetes que s’estan inculcant enguany,com sĂłn un major control de pilota i un atac mĂ©s potent .
El partit no va tenir gaire histĂČria, ja que el resultat va ser contundent i va permetre donar molts minuts a les que a priori mes ho necessiten,aixĂ­ i tot el resultat va ser cĂČmode a la vegada que contundent ,0 -3 amb parcials de 11 a 25 , 7 a 25 i 17 a 25.
El proper cap de setmana les juvenils es tornaran a desplaçar a terres del Sagrat Cor,amb l’esperança de treure un altre resultat positiu,cosa que sens dubte faran si tornen a estar al nivell demostrat a Blanquerna contra el PĂČrtol,amb l’handicap que tant nena Ramon i Maite mes ( per viatge ) i fleki Reynes ( per lesiĂł ) no podran estar disponibles.
Van jugar Paula Fuster,Aina Freixas,Neus Castell,Maria Martorell,Irene Gomila,AntĂČnia Tovar,Nena Ramonç,Neus Morell,Maria Bestard i Miquela Socias,no entrant en la convocatĂČria les lesionades fleki Reynes,Maite Mas i Claudia Trias per decisiĂł tĂšcnica.
CLUB VOLEY SOLLER

Comentarios cerrados