Vilariño repeteix victòria al Puig Major

7 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

4Andrés Vilariño va ser el millor en la Pujada Automobilística al Puig Major celebrada aquest cap de setmana. Per segon any consecutiu el pilot basc puja dalt de tot del podi, malgrat que en aquesta ocasió no va ser capaç d’assolir el rècord de la pujada.

Pedro Mayol i Sammy Checa són respectivament el segon i tercer classificats, si bé entre ells tan sols hi hagué unes poques centèssimes de diferència.

L’organització de la Pujada va aprofitar la jornada d’ahir per homenatjar Luis Martínez i Leif Buttenhoff, que durant els anys noranta estaren al capdamunt de l’automobilisme i eren participants d’honor de la pujada sollerica.
saveu.cat

informa para sportsdecanostra.com BENI

 

IMG-20131005-WA0015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1Captura

Comentarios cerrados