El GimnĂ s H Capricho tercer lloc en el Campionat Nacional de Danses Urbanes

7 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Foto: Grup juvenil

El Campionat Nacional de Danses Urbanes , celebrat el passat dissabte 28 de setembre a la localitat de Benahavis (Málaga) a les 18:30 de l’horabaixa, amb un total de 250 participants repartits en 50 grups.

Vam tenir un gran acolliment per part de la resta de participants , organització d’aquest campionat que es van fer sentir com a casa, ha estat un viatge llampec partim de Palma a les 15h i arribem al campionat a les 18:30 h , just per començar.

En aquest campionat van participar diferents categories : Infantil, JĂșnior, Absolut, Parelles i Individuals. foto grup infantil

La nostra categoria Infantil del Capricho Club el formen 6 participants : Marc, Silvia, Laura, Lara, Alejandra i Tina (aquests participants porten un any ballant amb mi) i estic molt contenta perquÚ ho van fer molt bé.

Parelles: Elena i Maria.

La categoria JĂșnior la formen 14 participants : SĂ­lvia, Cristina, Marga, Paula, Elena, Maria, Andrea, Noelia, Saray, RubĂ©n, Joana , Anna, Toni i Cecilia que van aconseguir un TERCER lloc en aquest campionat on hi havia prou nivell perĂČ he de dir que ho van fer perfecte i es mereixen aquesta posiciĂł, la qual va estar molt renyida amb un SEGON lloc, perĂČ per a tots els integrants Ă©s un orgull haver arribat fins aquĂ­ i donar a conĂšixer com uns campions que amb molt sacrifici per part de tots , des de la professora, els seus alumnes participants i pares hem tingut el coratge de que aquest petit gimnĂ s (Capricho Club) de Cala Rajada localitat d’aquest poble Capdepera decidĂ­s anar a provar sort i participar en un Campionat Nacional de Danses Urbanes.

La professora, Virginia Verger, considera que ha estat una experiĂšncia inoblidable, plena de moltes hores d’assaig , constĂ ncia , llĂ grimes, alegries, esforç que ha valgut la pena. Del campionat ens portem tot aixĂČ i sobretot moltes ganes de continuar ballant i assajant per poder tornar a viure una experiĂšncia com aquesta.

Aqui teniu una mostra en vĂ­deos:

Aqui teniu una mostra en vĂ­deos:

http://www.capvermell.org/index.php/actualitat/esports

Comentarios cerrados