CADETS ; CF SPORTING DE MAHÓN-CCE SANT LLUIS (0-6) Tres punts per començar

7 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Horarios y resultados

IMG_4052sDebut amb victòria del quadre cadet en el seu debut a la Lliga, davant un Sporting de Mahón que per la seva condició de local no ha posat el partit fàcil al quadre de Felip. Amb una primera part , en què el que s’ha treballat durant la setmana ha sortit a la llum , ha servit al quadre blau per establir les bases d’una victòria indiscutible .

Molt aviat es van avançar els lluisers al marcador. En una excel · lent jugada col · lectiva en ¾ de camp , Guillem posava en avantatge als seus després de culminar una acció a primer toc . Era un bona manera de començar el partit per establir les bases del que arribaria en els minuts posteriors .

Els locals només podien córrer darrere de la pilota , fruit de la ràpida circulació de pilota dels visitants que els beneficiava en les seves arribades contínues a la meta de Llorenç . On pitjor ho passaven els nostres, era en les situacions defensives , la lentitud de la seva transició atac -defensa els posava en problemes .

Abans del descans , Guillem tornava a anotar pels de Felip per posar un just i merescut 0-2 per als lluisers .

El treball estava a mig fer, l’inici de segon temps havia de servir per tornar a marcar el terreny i seguir amb la línia de treball que es portava fins al moment . Al minut de la represa , Joan Pons , aconseguia posar més terra pel mig amb el 0-3 , que donava ja un avantatge gairebé insalvable per als sportinguistes .

Els intents de contraatacs dels locals posaven a treballar a la línia defensiva blavosa que ho passava malament amb les pilotes a la seva esquena . A poc a poc , i amb el pas dels minuts , els dos equips es alocaron i les distàncies entre línies anaven en augment , perjudicant a ambdues defenses que només podien aturar les accions ofensives rivals amb seriosos problemes .

Els nostres van aconseguir 3 gols més després de diferents accions individuals . El joc col · lectiu va passar a un segon pla i van aparèixer les situacions ofensives individuals que van beneficiar als lluisers .

Martí, Eric i de nou Martí van posar el definitiu 0-6 que tancava el debut del CCE a la Lliga Cadet .

FITXA TÈCNICA:

CF SPORTING DE MAHÓN : Llorenç ( Joan 71 ‘ ) , René ( Izan 55 ‘) , Leiver ( Joan 55 ‘) , Iván , Ramon, Danny , Gabi ( Dani 40 ‘) , Denilson ( Aitor 55 ‘) , Àngel, Sergi i Biel .

CCE SANT LLUIS : Marc ( Fran 64 ‘ ) , Isma , Frank , Adri , Jota , Joan ( Martí 41 ‘) , Xavi O. ( Damià ) , David ( Raúl 47 ‘) , Óscar ( Eric 43 ‘) , Jordi i Guillem .

GOLS : 0-1 Min 5 Guiem , 0-2 Min 30 Guiem , 0-3 Min 41 Joan , 0-4 Min 50 Marti , 0-5 Min 75 Eric , 0-6 Min 80 Marti .

ÀRBITRE : Antonio Gomez Varo

Comentarios cerrados