C.C.SOLLER; INFANTIL A I CADET A MOSTREN UN GRAN NIVELL AL TORNEIG DISPUTAT DISSABTE A SON ANGELATS

7 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
1GRAN VICTORIA DE L’EQUIP CADET CONST. MIQUEL MORELL SOLLER
Les nostres Cadets A varen demostrar que van progressant adequadament en la seva  preparaciĂł de cara a la propera temporada, i varen aconseguir la victĂČria en el Torneig jugat a  SĂłller aquest passat diaabte. En el mateix, s’enfrontaren al jove equip, perĂČ no exent de qualitat, del Montession i al potent Cide A que es el gran favorit per aconseguir el Campionat Balear aquest any, format per jugadores de qualitat que estaven a diferents equips i s’han unit per formar aquest gran equip. PerĂČ les nostres nines a varen demostrar que estan fent feina molt be i abans amb n’Albert Ros i ara amb en David PĂ©rez, estan aconseguir uns magnĂ­fics resultats de pretemporada i es varen imposar en la final per un 2-0 al Cide A amb tantetjos de 29-27 i 25-17, amb un joc mes efectiu que espectacular, perĂČ amb una lluita i autoestima que creix amb cada partit que disputen.
CVS FET A SÓLLER GUANYA AMB CLAREDAT
El nostre Infantil A va demostrar que en aquests moment es un equip que esta en forma i en estat de grĂ cia i va aconseguir el Torneig derrotant el Montession A, el Montession B i al Cide A, jugant un bon volei, guanyant amb claredat al dos equips de Montession i guanyant amb mes dificultats al Cide A que va resultar ser un equip molt complet amb un gran entrenador com es en Toni Figuera i que segur posarĂ  les coses difĂ­cils al nostre equip durant la temporada. PerĂČ en el partit de dissabte les solleriques guanyaren lluitant de valent tot el partit i tingueren que fer el seu millor volei per derrotar a les col·legiales. En definitiva bon torneig de les nostres de cara a la preparaciĂł de la lliga.

INICI DE LLIGA : TOCA ROMPRE EL GEL

Posted: 06 Oct 2013 11:35 PM PDT

Cap de setmana de sensacions mesclades pels nostres debutants al campionat de lliga 2013-2014 amb dues derrotes dels SĂ©niors i una victĂČria del juvenil femenĂ­. Sense cap dubte, tots notaren el fet de que fos el principi de lliga. Una jornada que sempre es diferent i que ha de servir per a rompre el gel…

CVS SOLLER TOURS
CV Cide 3-0 CVS SĂłller Tours (25-10/25-22/25-22)
Les SĂ©nior no pogueren arrancar com es volia en el seu debut a la pista del CIDE. Les palmesanes, reforçades amb varies jugadores de l’equip de Nacional que encara no ha començat la lliga no donaren opciĂł a les nostres que començaren amb certs nervis i que al llarg dels tres sets no arribaren a trobar el joc que han exhibit durant la pretemporada i que, segur que acabarĂ  per aparĂ©ixer. Els errors propis i la contundĂšncia en atac de les palmesanes acabaren amb les opcions que es varen tenir en el segon i tercer sets en que s’arribĂ  molt igualat als finals de set. Tot i la derrota, l’expediciĂł sollerica es conscient de que aixĂČ no ha fet mes que començar i ja es pensa en el proper partit amb la mĂ xima il-lusiĂł.
SENIOR MASCULI
CV SĂłller 2-3 CV Manacor (17-25/25-14/22-25/25-20/13-15)
El SĂ©nior masculĂ­ debutava a Son Angelats davant un Manacor al que donava la sensaciĂł de que es podria fer mal. Amb l’important baixa de Rafel Oliver que, tot i no poder jugar per lesiĂł, acompanyĂ  l’equip des de la banqueta, els nostres donaren guerra a un Manacor amb molt ofici. Les baixes solleriques foren cobertes a un nivell altissim pels juvenils i cadets Pedro Morell, Pau Borras, Andres Morell i DamiĂ  Bauza. Ells completaren un equip en que els mes veterans donaren la cara com sempre. L’alternança en el marcador duguĂ© l’encontre al tie-break en que errades puntuals del sollerics impediren celebrar la victĂČria final pero tot i aixĂČ, bones sensacions i el primer punt pels nostres.
D·Tex SOLLER
CV PĂČrtol 0-3 D·Tex SĂłller (11-25/7-25/17-25)
Les juvenils del D·Tex SĂłller debutaven el diumenge dematĂ­ al Pont d’Inca Nou davant el juvenil del CV PĂČrtol. Les jugadores de Pep Tugores, no donaren opciĂł a un inofensiu equip portolĂ  que en cap moment donĂ  sensaciĂł de poder disputar la victĂČria a les nostres. VictĂČria important per començar la lliga en un partit en que l’entrenador poguĂ© donar minuts de joc a totes les jugadores.
LES NOSTRES EN UN PARTIT DE PRETEMPORADA

Comentarios cerrados