Segona Division-B ; Reus Deportiu – Atlètic Balears (2-2) Empat agredolç

6 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

GRB_4262-300x300El Club de Futbol Reus Deportiu ha empatat a 2 gols a l’Estadi contra l’Atlètic Balears, després d’anar guanyant per 2 gols a 0 a la mitja part. A la segona part, una jugada ha marcat tot el partit. El porter Àngel Blasco ha fet penal agafant a un davanter visitant que a més li ha suposat l’expulsió al minut 72.
La primera part dels roig-i-negres, possiblement ha estat la millor primera part de la temporada, on pràcticament no ha donat cap opció al seu rival, dominant aquesta part de principi a fi, on les arribades a l’àrea i les ocasions de gol, s’anaven succeint una rere de l’altra. Els primers minuts han sigut una mica de tanteig, però aviat el CF Reus ha posat una marxa més que el seu rival i les ocasions arribaven.

Els tres jugadors de la part davantera han estat molt actius en el dia d’avui, Masqué, Agudo i Àlex López. El primer ha disposat d’una bona ocasió al minut 23 però el seu xut l’ha aturat el porter visitant.

Ha estat Àlex López al minut 30 qui ha posat l’1 a 0 al marcador amb una gran xilena , després d’una bona deixada amb el cap de David Agudo dins de ’àrea, i d’esquena a la porteria ha batut al porter visitant. 4 minuts després Ñoño ha tret una falta que ha desviat a córner el porter Xavi.

Al minut 37 de partit ha arribat el segon gol reusenc, obra de Xavi Marqués amb un potent remat de cap després d’una bona centrada des de la dreta. Amb el resultat de 2-0 s’ha arribat al descans.

La segona part el CF Reus ha continuat jugant bé a futbol, però el resultat ha estat una altra història. L’atlètic Balears ha aconseguit reduir distàncies fent l’1 a 2 al minut mitjançant Ignasi, que ha aprofitat una indecisió de la defensa reusenca. Posteriorment el partit ha transcorregut de forma semblant a la primera part, el Reus dominant la possessió de la pilota, intentant jugar per terra i amb seny, però al minut 72 ha arribat la jugada que ha marcat el partit. El porter roig-i-negre Àngel Blasco ha comès penal agafant per la samarreta al davanter visitant, el que a més del penal, li ha suposat l’expulsió amb vermella directa.

Ha entrat Carlos Castarnado substituint Àlex López, Xisco ha llençat el penal superant a Carlos i ha establert l’empat final al marcador. Ja al temps afegit, David Cuéllar ha tingut una molt bona ocasió després d’una bona passada de David Agudo. Cuéllar s’ha plantat sol davant el porter, l’ha intentat batre per terra però aquest li ha endevinat la intenció.

Finalment el Reus suma un punt, que té un regust força agredolç doncs es mereixia clarament la victòria en el que segurament ha estat el millor partit de la temporada fins al moment, però una jugada ha marcat el partit i el resultat.

CF REUS DEPORTIU: Ángel, Riki, Sobregrau, Socías, Ñoño, Colorado, Folch, Marquès, Masqué, Àlex y Agudo. A la banqueta: Carlos (ps), Borja, Carbia, Negredo y Cuéllar.

AT. BALEARS: Xavi, Vich, Isma, Mairata, Esteban, Bernat, Xisco, Oller, Ignasi, Thiago y Capo. A la banqueta: Víctor (ps), Marcos, Sergi, Castillo y Nacho.

OBSERVACIONS: Abans del partit s’ha realitzat la presentació de tot el Futbol Base i Femení del CF Reus Deportiu. Han presenciat l’encontre uns 1.300 espectadors.
web Reus

Comentarios cerrados