Gran èxit de participació en l’exposició a Cort de les dues Eurocopes i la Copa del Món de la selecció espanyola‏

6 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: R.F.E.F.

la fotoL’exposició de l’Eurocopa de futbol aconseguida per la selecció española l’any 2008, la Copa del Món del 2010 i l’Eurocopa obtinguda a Kiev el 2012 han rebut avui una gran acollida pels ciutadans de Palma. Avui i demà dilluns s’exposen al vestíbul de l’Ajuntament de Palma de 10’30 a 20’30 hores. Els aficionats poden veure de prop i immortalitzar amb fotografies els darrers trofeus obtinguts per “La Roja”.

Gran éxito de participación en la exposición en Cort de las dos Eurocopas y la Copa del Mundo de la selección española

Palma, 6 de octubre de 2013.- La exposición de la Eurocopa de fútbol conseguida por la selección española en 2008, la Copa del Mundo del 2010 y la Eurocopa obtenida en Kiev el año 2012 han recibido hoy una gran acogida por los ciudadanos de Palma. Hoy y mañana lunes se exponen en el zaguán del Ayuntamiento de Palma de 10’30 a 20’30 horas. Los aficionados pueden ver de cerca e inmortalizar con fotografías los últimos trofeos obtenidos por “La Roja”.

Pemsa  ajuntament de Palma

.arbitros

 

Comentarios cerrados