FÍSICS CIUTADELLA ; VÍCTOR LAPUENTE, ESPECTACULAR A PALMA

6 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
1375678_441624405946951_2016092247_nEspectacular participació del nostre karateka del FÍSICS CIUTADELLA al campionat de karate celebrat a Palma pel Consell de Mallorca i amb els millors esportistes de les Illes Balears.
Víctor Lapuente, d’edat cadet, va fer un festival a aquesta trobada, quedant primer dels cinc combats que va haver d’afrontar a la lligueta.
Lapuente, que es va mostrar en un gran moment, ho va guanyar absolutament tot i després, ja a la gran Final, es va mostrar intractable i també se la va fer seua. I tot açò sense que li marcassin cap punt ni un.
En resum, espectacular Víctor Lapuente i una actuació a tenir en compte de cara a la pròxima Selecció Balear pel Nacional.

Comentarios cerrados