C.V. Soller ; ARRANQUEN ELS SENIOR I ELS JUVENILS!!

5 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

voley sollerHa arribat l’hora. Si qualque cosa omple als jugadors de qualsevol disciplina, es la competiciĂł. L’arena, l’olor a sang, els moments previs…
Totes les hores de preparaciĂł, focalitzades en dues hores d’entrega, de competiciĂł, de superaciĂł prĂČpia i del rival. Setmana a setmana.

Els dos SĂ©nior i els dos Juvenils, tots amb els seus objectius, amb les seves novetats, amb els seus processos d’adaptaciĂł a la nova feina, começaran un llarg camĂ­ amb l’intenciĂł, evidentment, de guanyar, de competir be, de, com sempre, donar-ho tot.
Ençata la jornada el Senior femenĂ­. A la difĂ­cil pista del CIDE, les nostres SĂ©nior del CVS SĂłller Tours començaran a les 18:00 h el seu primer partit de lliga. El segĂŒent sera el SĂ©nior masculĂ­ que a les 19:00 h, jugarĂ  a Son Angelats davant el CV  Manacor. I acaba el cap de setmana el juvenil femenĂ­ que el diumenge dematĂ­ a les 10:00 h arrancarĂ  la lliga davant el PĂČrtol.
El Juvenil masculĂ­ arrancarĂ  el proper dissabte dia 12 a les 17:00 h a Son Angelats, davant el CV Vilafranca. El CVS Perfume’s Club ja ha mostrat les seves credencials durant la pretemporada i segur que completarĂ  una gran temporada.
AixĂČ arranca, fermau-vos els cinturons que mos espera, de nou, un any de bon volei i moltes emocions amb els nostres…

Comentarios cerrados