Missatge del president del DOSA CF‏

4 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
A un dia ja de l’important partit que jugarà demà dissabte a les 16 hores al Municipal de Sant Antoni el DOSA CF de la LLIGA NACIONAL juvenil davant el rival directe PENYA ARRABAL, el president del club, en VILLA, ha volgut afegir-se a l’onada de mostres de convenciment i recolzament  a la plantilla que dirigeix Jesús Carretero.
El ‘presi’ assegura estar «totalment convençut de que les coses s’estan fent bé, i que tard o d’hora els resultats arribaran. Teniu el més total i abssolut recolzament per part meva com a president, tant els jugadors com els tècnics», deia ahir.
Pel president del DOSA CF, «és un orgull veure com lluitau a cada entrenament i a cada partit. Sabíem que si l’any passat va ser molt difícil la salvació, que enguany ho seria més, però amb la unió de tots i la força ho treurem endavant, no ho dubteu».
Res, «molta sort amb la PENYA ARRABAL, i FORÇA DOSA CF !!! 
 
CF.Dosa para Sportsdecanostra.com

Comentarios cerrados