Automovilismo; Es presenta la pujada al Puig Major anunciant que per desembre es farĂ  una nova pujada

3 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

1Un total de 38 vehicles s’han inscrit per participar a l’ediciĂł d’enguany de la Pujada AutomobilĂ­stica al Puig Major, que es celebrarĂ  aquest proper cap de setmana.

El Gran Hotel SĂłller va acollir ahir a la nit l’acte de presentaciĂł de l’ediciĂł d’enguany. Durant l’acte, els responsables de l’Escuderia Serra de Tramuntana explicaren les caracterĂ­stiques de l’ediciĂł d’enguany. A mĂ©s, aprofitaren per anunciar l’organitzaciĂł d’una pujada exclusiva per a vehicles clĂ ssics, que es celebrarĂ  el dissabte 14 de desembre. Aquest esdeveniment es durĂ  a terme en commemoraciĂł del cinquanta aniversari de la primera ediciĂł.

A mĂ©s de les tres pujades d’entrenaments i les dues de competiciĂł que es celebraran durant el cap de setmana, l’organitzaciĂł ha preparat dos reconeixements per homenatjar la figura de dos veterans d’aquest esport: LuĂ­s MartĂ­nez i Leif Butthenhoff. (Saveu de Soller)

Comentarios cerrados