Crónica Preferente: At Ciutadella – CCE Sant Lluis (1–2)

2 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Base

Vivia al Municipal de Sant Antoni de Ciutadella la jornada inaugural de la competició copera del seu equip, un At . Ciutadella entrenat de nou per Rafa Torres i amb incorporacions de nivell, el golejador Juanlu Sanz i Oscar Tudurí a la rereguarda donaven un salt de qualitat a tot un clàssic de la tercera divisió que va realitzar una excel·lent temporada 2012-2013. El seu primer rival, el CCE Sant Lluís que venia de vèncer per 2-0 al CE Ferreries a Ses Canaletes a la primera jornada i que arribava comandant el grup B de la Copa Regional, conjuntament amb el CE Alaior .

Era una difícil sortida per als de Moyano que buscaven els tres punts per començar de la millor manera el torneig del ko . Amb baixes per motius laborals en ambdós conjunts , els 22 jugadors que van iniciar la trobada saltaven amb la lliçó ben apresa .

La primera part va tenir un clar color blau , domini en tot moment del partit , ocasions desaprofitades i un lleuger avantatge en el marcador al descans .

No havien pres encara seient els espectadors , i el CCE es va avançar al marcado per mediació de Pedro Olives . Pressió a la sortida de la pilota per part visitant, el porter Fullana intenta aclarir l’esfèric que impacta en Elliot, i Pedro Olives aprofita la pilota morta a la frontal de l’àrea per avançar als seus .

El 0-1 va donar tranquil·litat als blavosos que amb una pressió asfixiant posava en seriosos problemes als de Torres que no aconseguien trobar la tecla correcta per aconseguir el control del matx . Els de Moyano van poder sentenciar en els primers 20 minuts si hagués aprofitat les ocasions que va tenir . Una pilota en llarg als 16 minuts per al desmarcatge de ruptura d’Elliot era desviat de nou per Fullana en què va poder ser el 0-2 .

El CCE el brodava però no aprofitava el titubeig dels vermells, Bili als 22 va tornar a quedar-se sol davant la porteria vermellenca però de nou el seu xut va marxar fora per poc . Els ciutadellencs només ho intentaven amb xuts llunyans, però la seva pólvora pel moment estava mullada. Al descans, lleuger avantatge lluisera en el marcador però la feina estava a mig fer .

 

Després del pas pels vestidors, els locals van estirar línies i van posar una marxa més al seu joc , gaudint dels millors minuts del partit davant un CCE que anava perdent el control de la pilota en el segon acte . L’empat va arribar als 51 minuts. Internada a l’àrea per part d’ Alzina i Osky en la seva tasca defensiva va cometre penal sobre el davanter vermell. Juanlu s’encarregava de materialitzar la pena màxima i posar la igualada. La segona part tenia un altre color, els de Torres anaven a més i el CCE intentava tornar a trobar les sensacions dels primers 45 minuts .

 

Els canvis en els dos equips van donar diferent rumb al partit , els de Torres tornaven a tenir les idees ennuvolades i la claredat anava ara per part lluisera. Els de Moyano tornaven a agafar el timó i Elliot tornava a ser una molèstia per als defensors locals. En una portentosa carrera per banda esquerra i davant l’oposició de Tudurí, el davanter del CCE rematava desviant de nou Fullana, però el rebuig va caure als peus de Raúl Olives que amb un xut des de l’interior de l’àrea posava el que fet i fet seria el definitiu 1-2 .

 

Els últims minuts van ser de setge local a la recerca de l’empat, però els de Moyano no van passar dificultats per aconseguir acabar el partit amb una victòria de nivell que els donava 3 punts més .

 

Bon inici de campionat, quant a victòries es refereix. L’equip blavós segueix treballant per conjuntar tot el grup i seguir millorant en les facetes més febles .

CCE San Lluís PARA SPORTSDECANOSTRA.COM

Comentarios cerrados