Mèrit Esportiu‏ , l’Associació Cultural Es Majoral de Calonge

1 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

merit 2Dilluns dia 30 de setembre tingué lloc al saló parroquial de Calonge l’entrega del Güardó «Mèrit Esportiu Dies i Coses» que atorga l’Associació Cultural Es Majoral de Calonge.

L’acte va començar amb un repàs a càrrec de Jaume Rigo dels guanyadors d’aquesta distinció des de 2004 fins ara, mentre es veien imatges del guardonats anys enrera.
A continuació es va projectar un muntatge audiovisual de la trajectòria esportiva de Toni, qui posteriroment fou entrevistat. Durant la conversa el porter calongí fou sorprés amb missatge visual enviats per els seus ex-companys Toni González, ara a Grècia, Miquel Àngel Moyà i Guillem Vallori, que actualment juga al Munich 1860. Posteriorment pujaren a l’escenari Carles Vicens (entrenador del C.E. Santanyí), Toni Roig (jugador del Campos) i Joan Mas (entrenador del Campos); més tard els acompanyà Xavi Bravo de IB3 Tv. A part de recordar anècdotes viscudas varen parlar del derbi que jugaran dissabte el C.E. Santanyí i C.E. Campos.
Arribà el torn de Macià Adrover, qui després de v eure el audiovisual que repassà la seva dilatada carrera i mentre l’entrevistaven fou sorprés amb la felicitació a distancia del campió Sergio Mantecón. El seu fill Maties Adrover juntament amb Pedro Pou i Pep Garcia recordaren vivències a la BTT amb Macià Adrover.
Per finalitzar la vetlada Melu Nicolau i Joan Caldentey entregaren els guardons i tancà l’acte el batle de Santanyí Llorens Galmés que felicitar als guanyadors
mèrit 1 merit 2 merit 3 merit 4 merit 5

Comentarios cerrados