El Sóller i el Port, catapultats

1 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

1C.F. Sóller i Port de Sóller han sumat els tres punts en els seus compromisos d’aquest cap de setmana, davant el Murense i l’Arenal, respectivament.

El Sóller es va imposar dissabte per 1-2 en el municipal de Muro, en un partit on Tuni es va estrenar com a golejador en aquesta etapa futbolística a Sóller.

Al Port de Sóller li va tocar remuntar, ja que va haver de donar la volta a un 0-2 que l’Arenal havia aconseguit a la primera part. Un gol de Lluís Canyelles i dos de Joan Cabot serviren per certificar el triomf.

Aquests bons resultats permeten que el C.F. Sóller continua líder de la classificació, amb els mateixos punts que el Santa Catalina. El Port, per la seva banda, s’ha situat a la cinquena posició de la taula amb onze punts. (Se veu de soller)

Comentarios cerrados