COMUNICAT DEL CLUB VOLEIBOL CIUTADELLA ; CANET SEGUIRÀ SENT EL NOSTRE PATROCINADOR A LA SFV (7 TEMPORADES!)

1 octubre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Voley CiutadellaLa Junta Directiva del Club Voleibol Ciutadella es complau en comunicar que en el dia d’avui s’ha arribat novament a un acord amb Valeariano Allés Canet SL per a l’esponsorització del nostre primer equip per a la temporada que tot just ha de començar, la 2013/14.

Aquesta serà… la setena temporada consecutiva, de les vuit en que el nostre club es manté a la Superliga Femenina de Voleibol, en que competirem amb el nom de VALERIANO ALLÉS MENORCA VOLEI, un fet que ens omple de satisfacció per la confiança novament rebuda i per la reafirmació del patrocini que ens reporta Valeriano Allés Canet SL, en aquests temps tan difícils per a qualsevol iniciativa. Per això aquesta Junta, en nom de tots els socis i aficionats d’aquest club, vol agrair de manera molt especial al nostre sponsor principal la renovació del seu inestimable suport.

També, agrair a les empreses Vacances Menorca Resort, COINGA i Menorkinas.com, el que també hagin renovat la seva presència al grup de patrocinadors principals del nostre primer equip, i que fins i tot hagin donat una passa més en el seu recolzament, el que ha possibilitat que l’equip surti amb el mateix planter de patrocinadors que l’any passat.

Un cop més, congratular-nos de les mostres de confiança que ens segueixen fent arribar les empreses menorquines, que fan possible que a Menorca gaudim de l’apassionant repte de la Superliga Femenina de Voleibol, any darrera any. I tot seguit remetre un missatge d’optimisme a dins d’un panorama normalment incert, a tots els nostres seguidors i en general, a tots els que s’estimen l’esport a la nostra Illa, ja que estem segurs de que tornaran a vibrar amb el nostre equip.

A Ciutadella de Menorca, el 30 de setembre del 2013.
CLUB VOLEIBOL CIUTADELLA
La Junta Directiva

Comentarios cerrados