Sports de ca Nostra

Liga Nacional Juvenil; ATLÈTIC VILLACARLOS, – DOSA CF (6-0) Desfeta important

DOSADesfeta important avui migdia del nostre primer equip de la Lliga Nacional Juvenil a Es Castell. Els homes de Jesús Carretero han fet una passa endarrera en quant a sensacions i han acabat perdent 6-0 davant un Villacarlos que en tot moment s’ha mostrat superior als ciutadellencs.
Tot el que havia avançat en positiu el DOSA CF …als darrers partits avui s’ha difuminat davant un rival molt ràpid i ordenat i que davant ha fet molt de mal. De fet, als 10 minuts ja perdia 1-0 el DOSA CF, una diana que ha entrat a la nostra porteria culpa del vent. El 2-0 arribava al minut 20.
A la segona part ha seguit la mateixa tònica, amb contres molt ràpides del Villacarlos i una pena màxima inclosa per a rematar. En resum, 6-0.

L’equip ha sortit molt tocat d’aquest derbi menorquí, per com s’ha produït la derrota. Tot i açò, el director tècnic del club creu que «hem d’espavilar i estar units més que mai. I veure i creure’ns que podem millorar», deia ja amb sang freda NACHO SEGUÍ. Pel tècnic, «la unió serà la nostra salvació», va concloure, amb ganes ja de començar setmana i entrenar pel següent partit.

FORÇA DOSA !!!

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.