Liga Nacional Juvenil; ATLÈTIC VILLACARLOS, – DOSA CF (6-0) Desfeta important

30 septiembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Previas

DOSADesfeta important avui migdia del nostre primer equip de la Lliga Nacional Juvenil a Es Castell. Els homes de JesĂșs Carretero han fet una passa endarrera en quant a sensacions i han acabat perdent 6-0 davant un Villacarlos que en tot moment s’ha mostrat superior als ciutadellencs.
Tot el que havia avançat en positiu el DOSA CF …als darrers partits avui s’ha difuminat davant un rival molt rĂ pid i ordenat i que davant ha fet molt de mal. De fet, als 10 minuts ja perdia 1-0 el DOSA CF, una diana que ha entrat a la nostra porteria culpa del vent. El 2-0 arribava al minut 20.
A la segona part ha seguit la mateixa tĂČnica, amb contres molt rĂ pides del Villacarlos i una pena mĂ xima inclosa per a rematar. En resum, 6-0.

L’equip ha sortit molt tocat d’aquest derbi menorquĂ­, per com s’ha produĂŻt la derrota. Tot i açĂČ, el director tĂšcnic del club creu que «hem d’espavilar i estar units mĂ©s que mai. I veure i creure’ns que podem millorar», deia ja amb sang freda NACHO SEGUÍ. Pel tĂšcnic, «la uniĂł serĂ  la nostra salvació», va concloure, amb ganes ja de començar setmana i entrenar pel segĂŒent partit.

FORÇA DOSA !!!

Comentarios cerrados