Toni Mas i Macià Adrover Mèrit Esportiu «Dies i Coses» que atorga l’Associació Cultural «Es Majoral» de Calonge

28 septiembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

17.08.13 320 Aquest dilluns a les 20 h Toni Mas i Macià Adrover rebran el güardó Mèrit Esportiu «Dies i Coses» que atorga l’Associació Cultural «Es Majoral» de Calonge al saló parroquial d’Aquesta localitat.

En Toni Mas, que l’any passat va ser el porter menys golejat de tercera Divisió el rebrà de Mely Nicolau, la futbolista mallorquina més important de tota l’historia.
A aquesta galeria de fotos podem veure a Toni Mas quan va començar a jugar a futbol sent l’entrenador Rafel Roig i un dels delegats Toni González, pare del jugador del mateix nom afincat des de fa anys a Grècia. Estant amb el R. Mallorca Toni Mas va forma part del planter que disputà la final de Copa l’any 2000 contra el Fc Barcelona, que la va guanyar després d’una exibició de Víctor Valdés. En Toni va arribar a entrenar amb el primer equip del R. Mallorca i a una fotografia mostra la camiseta d’una convocatoria per un partit de la UEFA, amb el Santanyí va jugar al Madrigal contra el Vila-real B de Santi Cazorla, Marcos, César Arzo i Héctor Font, entre altres i l’any passat va ser el porter menys golejat de tercera amb el Campos.
MaciàAdrover (1962) es tot un exemple per els aficionats a la BTT i rebrà el guardó de les mans de Joan Caldente, ex-ciclista professional
Aquest dilluns tots els aficionats del migjorn tenen una cita a Calonge
Toni Gonzalez 027 PICT0273img122 IMG_5335

Comentarios cerrados