VI Cursa Popular Pla de Sant Mateo 2013 (29 de Septiembre)

27 septiembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

cartel_cursa_10km_sant_mateu_2013ART. 1r.- L’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, amb la col·laboraciĂł de l’AssociaciĂł de VeĂŻns de Sant Mateu d’Aubarca, organitzen els VI 10 km SANT MATEU i curses de promociĂł que tindran lloc al pla de Sant Mateu el proper diumenge 29 de setembre de 2013 a les 10 del matĂł, sent la proves de les categories inferiors a les 11:30 hores.

ART. 2n.- Podran prendre part a la cursa totes aquelles persones que ho desitgin, segons els límits d’edat que s’estableixen per a cada categoria.

ART. 3r.- El control tùcnic de la prova estarà a càrrec del comitù provincial de jutges de la Federació d’Atletisme, amb l’obligació per part dels atletes d’acatar les seves ordres, així com aquelles que venguin de l’organització i dels agents de l’autoritat.

ART. 4t.- A La cursa dels 10 km s’utilitzarà el sistema de cronometratge amb xip, Championchip. Una vegada finalitzada la cursa es dipositaran els xips al lloc habilitat per així a la zona de meta.

ART. 5Ăš.- Recorregut i distĂ ncies. El circuit dels “VI 10 km SANT MATEU”, consta de dues voltes al pla de Sant Mateu de 5 quilĂČmetres amb sortida i arribada al poliesportiu del poble fins a completar els 10 km. ( Categories promesa-sĂšniors, veterans A, B i C ).

A les categories inferiors les distĂ ncies a recĂČrrer seran les segĂŒents:

Babys 50 m.

IniciaciĂł 200 m.

Benjamins 600 m.

Alevins 800 m.

Infantils 1200 m.

Sortiran a la prova reina:

Juvenils 5000 m.

JĂșniors 5000 m.

Promesa-SĂšniors-Veterans 10000 m.

Cadets 1800 m.

ART. 7Ăš.- Categories i edats. S’estableixen les segĂŒents categories segons l’any de naixement dels atletes.

BABY M-F 2008 a 2012

INICIACIÓ M-F 2006-2007

BENJAMÍ M-F 2004-2005

ALEVÍ M-F 2002-2003

INFANTIL M-F 2000-2001

CADET M-F 1998-1999

JUVENIL M-F 1996-1997

JÚNIOR 1994-1995

PROMESA-SÈNIOR 1993 fins 34 anys

VETERà “A” M de 35 fins 44 anys

VETERÀ ”B” M de 45 fins 54 anys

VETERÀ “C” M de 55 anys endavant

VETERANA “A” F de 35 fins 44 anys

VETERANA “B” F de 45 anys endavant

 

 

ART. 8Ăš.- Avituallament.

A la prova reina, hi haurĂ  un punt d’avituallament al km 5 del recorregut, on es repartirĂ  aigua. Uns metres mĂ©s endavant l’organitzaciĂł disposarĂ  contenidors per quĂš siguin utilitzats pels corredors respectant aixĂ­ el medi ambient. A la lĂ­nia d’arribada s’oferirĂ  fruita variada, refrescs, beguda isotĂČnica i aigua.

ART. 9Ăš.- Inscripcions i dorsals.

Es podran fer fins el divendres 27 de setembre a les 21.00 hores al lloc web www.elitechip.net, a l’enllaç COMPETICIONES. Els participants a la prova dels 10km hauran de pagar una quota d’inscripciĂł de 8 € mĂ©s 3 € de lloguer del xip.

A la inscripció figurarà: Nom, Llinatges, Club/Col·legi (si cal), Data de naixement, Sexe i DNI (propi o del pare /mare o tutor).

En cas de reclamaciĂł, l’organitzaciĂł podrĂ  sol·licitar l’acreditaciĂł de l’edat.

A la carrera, el dorsal es durĂ  enganxat al pit de forma visible.

ART. 10Ăš.- Responsabilitats i seguretat.

L’organitzaciĂł no es fa responsable dels danys morals o materials que puguin sofrir els participants, abans, durant o desprĂšs de la prova. En tot cas, perĂČ, es prendran les mesures necessĂ ries pel millor desenvolupament de la cursa, posant al servei dels corredors acreditats una assegurança esportiva, una ambulĂ ncia i assistĂšncia mĂšdica.

El circuit estarà completament tallat al trànsit durant la prova i serà vigilat per la policia local i membres de protecció civil així com voluntaris de l’organització.

ART. 11Ăš.- Premis.

L’organitzaciĂł entregarĂ  a tots els participants que acabin la prova una samarreta commemorativa, lliurant el dorsal a la zona de meta. Hi haurĂ  trofeus per als 3 primers classificats de cada categoria, masculins i femenins. TambĂš hi haurĂ  un trofeu per al primer classificat absolut masculĂ­ i femenĂ­ de la prova reina. S’obsequiarĂ  una bossa del corredor amb diferents productes donats per les cases col·laboradores.

ART. 12Ăš.- AcceptaciĂł reglament.

Tots els corredors, pel fet d’inscriure’s en la cursa, accepten el present reglament; en cas de dubte prevaldrà el criteri de l’organització.

 

 

ART. 13Ăš.- L’esperit esportiu i popular Ă©s el que inspira la convocatĂČria d’aquesta prova. El participant que manifesti un comportament antiesportiu o antisocial serĂ  desqualificat i exclĂČs de la prova pels organitzadors

Comentarios cerrados