C.V.Soller; DISSABTE 28 ARRANCA EL VOLEI A SON ANGELATS

24 septiembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Logo CVSJa tenim quadre provisional d’enfrontaments per el torneig de dissabte que ve a Son Angelats. Amb la participaciĂł confirmada del juvenil masculĂ­ del CV ArtĂ , es tanca el quadre en les tres categories amb un cartell d’autĂšntic luxe. Segur que molts dels equips que desfilaran aquest dissabte per Son Angelats ocuparan les places d’honor a les seves respectives categories. Vos tendrem informats de qualsevol novetat!..

Quadre petit
Tot i que ja fa setmanes que els equips entrenen, la primera competiciĂł de la temporada al coliseu solleric serĂ  el Torneig Juvenil i SĂ©nior que es jugarĂ  a Son Angelats el proper dissabte 28 de setembre.

Es jugaran partits de categories Juvenils femenines i masculines, i de categoria SĂ©nior femenina. Els tres equips sollerics comencen la lliga el proper dia 5 d’Octubre i aquest torneig, servirĂ  per a seguir encaixant peces i ajustant la maquinĂ ria.
Els clubs convidats en les diferents cateogries son el CV Consell, CV Esporles, CV PĂČrtol, CV Cide i CV ArtĂ .
Els partits començaran a les 10:00 del matĂ­ i s’allargaran fins a les 19:30 h del capvespre en que estĂ  prevista la final del SĂ©nior femenĂ­.
El quadre d’enfrontaments i els horaris es penjaran ben aviat. Els publicarem a la nostra web, al Facebook i al Twitter del Club.
POSTER

Comentarios cerrados