Nota D’Agraiment aL CD Ferriolense, partit Ferriolense-Olimpic Cadet 1ª Regional

23 septiembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
ambulancia 1Nota d’agraïment al CD Ferriolense:

En el  partit CD Ferriolense – Olímpic, categoria cadet 1a regional, es va  produir un xoc totalment fortuït entre el jugador de l’Olímpic Ivan  Coronado i un jugador local. Arrel d’això n’Ivan va perdre una mica el  nord i va ser traslladat en ambulància a la policlínica Miramar, donat  d’alta unes hores després, una vegada fetes les proves pertinents que  descartaren lesions d’importància.
El còs tècnic del CD Olímpic i també la família de n’Ivan Coronado,  volem agrair el comportament que varen tenir tots els membres de CD  Ferriolense, còs tècnic i jugadors, i en especial a la delegada Tània  Carbonell, un exemple de com s’han de fer les coses quan es produeix un  fet d’aquests.

També volem agraïr especialment a l’àrbitre, Nicolau Gutiérrez,  que es va desplaçar a la clínica per interessar-se personalment per  l’estat de n’Ivan.

Tolo Bauzà, Jaume Vadell i la família d’Ivan Coronado

Comentarios cerrados