Copa Regional ; CCE SANT LLUIS-CE FERRERIES (2-0)

22 septiembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

1238892_663002613710174_600777442_nEs donava el tret de sortida a la temporada oficial 2013-2014 a Ses Canaletes amb un partit d’alt nivell a la primera jornada de Copa Regional Grup B entre el CCE Sant Lluís i un dels favorits al títol , el CE Ferreries de Pere Vadell . Tots dos equips deixaven enrere de manera definitiva la dura pretemporada per posar en pràctica el treballat fins al moment i amb diferents cares noves en tots dos bàndols .

Els visitants amb un bloc compacte i aguerrit arribava amb la condiciĂł de favorit i es trobava davant un bon conjunt que no li anava a posar les coses fĂ cils durant tot el capvespre .

Ja des del principi , els de Moyano van voler saltar-se el guiĂł i buscaven amb atreviment incomodar al conjunt blaugrana , que vestia en aquesta ocasiĂł de blanc , perquĂš no es portarĂ  un resultat positiu de Ses Canaletes .

Era el minut 2 , i Elliot va tenir la primera ocasiĂł, perĂČ el seu fluix xut l’aturar sense problemes el porter Josep . Era el primer avĂ­s dels blaus que seguien posant el llistĂł fĂ­sic alt per igualar la força  del  conjunt de Pere Vadell .

Helenio i Nil per ambdues bandes eren una de les bases dels blaugranes per aconseguir la victĂČria perĂČ la tasca defensiva local impedia que les pilotes arribessin amb claredat a ambdues ales . El primer en decantar la balança al seu favor van ser els de Moyano que desprĂ©s d’una jugada combinada entre Bili i Elliot va definir amb un xut ras i ajustat a la base del pal per avançar als blaus i anotar el primer gol coper local . L’avantatge va caure be  al CCE que va seguir controlant el partit a la recerca del segon gol .

Una de les caracterĂ­stiques locals en aquesta temporada Ă©s la seva forta defensa , Miquel CapĂł i Álvaro es sincronitzaven a la perfecciĂł entre ells i amb l’incansable treball en la medul · lar de Manu i Sola donaven en orris amb qualsevol possibilitat per als de Vadell. NomĂ©s en el minut 15 pas dificultats la meta lluisera , quan desprĂ©s d’una falta botada des del centre del camp es enverino al no tocar cap davanter l’esfĂšric perĂČ Santi , molt encertat durant els 90 minuts va aconseguir aturar. Era el primer avĂ­s ferreriense que a pilota aturada sol aprofitar les seves ocasions .

Fins al descans , el partit va estar en l’aire , cap dels dos s’imposava a l’altre en el control del partit , si bĂ© cadascun realçava la seva seguretat defensiva per aturar els atacs rivals .

Als 5 minuts de la represa els blaugranes van gaudir de la primera gran ocasiĂł del partit . Falta botada per MarquĂšs des de la zona frontal – lateral de l’àrea gran que va obligar a Santi a rebutjar des de terra en un gran sacada directa . En contrapartida, els de Moyano van aconseguir mĂ©s diferĂšncia en el marcador . Minut 57 , excel · lent servei de cĂłrner botat per Bili i en el qual de nou Elliot avançant al seu marcador ia la sortida de Josep aconseguia batre de nou d’un fort cop de cap que aconsegueixo la xarxa per anotar el segon gol en el seu marcador particular i en el l’equip.

Els de Vadell acusar el cop durant uns minuts , en els quals es va aprofitar el CCE per fer-se amb la maneta del matx . Les arribades visitants eren mĂ©s desordenades perĂČ igual de perilloses perĂČ una i altra vegada el treball defensiu lluĂŻser donava els seus fruits . Era a pilota aturada on mĂ©s perill portaven els blaugranes i ho van demostrar de nou en el 75 quan un cĂłrner botat per MarquĂšs era rematat a boca de canĂł per Oscar perĂČ de nou Santi aconseguia rebutjar la pilota lluny de la seva Ă rea . Vadell decidia fer un canvi tĂ ctic , prescindint d’un migcentre per avançar Oscar a la punta d’atac al costat del punta LluĂ­s i d’aquesta manera tenir mĂ©s mordent ofensiu . PerĂČ el perill no va arribar fins al descompte quan en l’Ășltima jugada del partit , un centre de Miranda des de banda esquerra era rematat per Helenio a l’escaire per impactar en ella i sortir rebutjada feia fora . La sort es va aliar amb els lluisers , perĂČ la sort a vegades cal buscar-la.

Final del partit , primers 3 punts pels blaus que inicien amb bones sensacions 1 competit torneig coper . La propera setmana, els de Moyano rendiran visita a l’ At . Ciutadella, un altre dels favorits a estar a les posicions altes de la classificació .

FITXA TÈCNICA :

CCE SANT LLUIS : Santi , Isaïes , Álvaro , Miquel Capó , Osky ( Alberto 57 ‘) , Solà ( Dino 89 ‘) , Bili ( Pedro 88 ‘ ) , Toyo ( Carlos 90 ‘) , Cisco , Manu i Elliot .

CE FERRERIES : Josep , Helenio , Ferra , Catalá , Barber , Toni , Llopis , Marquis ( Pons 67 ‘) , Nil ( Lluís 33 ‘) i Óscar .

GOLS : 1-0 Min 11 Elliot , 2-0 Min 57 Elliot .

ÀRBITRE : JosĂ© Juan Martin LĂłpez , auxiliat a les bandes pels VarĂł i Esteve

 

Comentarios cerrados