Convocatòria de premsa‏ Ajuntament de Palma; Signatura conveni FFIB y Presentació Espanya-Bielorussia

20 septiembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

1Dia. Dilluns 23 de setembre de 2013.
12:15h. Signatura de Conveni. Avantsala de Batlia. Mitjans gràfics.
 12:20h. Acte presentació del partit Espanya – Bielorússia. Saló de Sessions. Ajuntament de Palma.

El batle de Palma, Mateo Isern, presentarà el proper dilluns 23 de setembre el partit classificatori  per al Campionat del Món Brasil 2014 que enfrontarà les seleccions d’ Espanya i Bielorússia. A l’acte, que tindrà lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Palma també assistiran el portaveu de la Junta Directiva de la Real Federació Espanyola de Futbol, Jorge Carretero; el segon seleccionador nacional, Antonio Grande, i el coordinador de partits de la RFEF, Borja Santana. 

Al Saló de Sessions serà present la Copa de Campions del Món.  

Prèviament, el batle de Palma, Mateo Isern,  i  el president de Federació de Futbol de les Illes Balears  (FFIB),  Miquel Bestard, signaran l’escriptura de cessió dels terrenys de Son Malferit per part de l’Ajuntament de Palma a la FFIB. 

 

Gabinet de Comunicació

Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados