Bel Cerda «El Piròman»

17 septiembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Real Mallorca
Biel CerdaAvui dilluns tornen a sortir filtrades, als canals habituals, pressions de la «directiva del RCD Mallorca» perquè Llorenç Serra entreni l’equip. Segons les informacions, a Llorenç no li queda més remei que agafar l’equip, que ningú més ho pot fer, no ni ha d’altre… 
En primer lloc, la directiva del Mallorca actualment son dues persones: els dos apoderats. I si un és el subjecte de la pressió, està clar que s’altre es qui pressiona. Es a dir, Biel Cerdà pressiona a Serra Ferrer perquè entreni el Mallorca.
Cada vegada que aquest senyor intervé hi ha un incendi. Recordem el seu ample historial de conflictes: amb les penyes mallorquinistes, amb els símbols del club, amb els jardiners, amb na Cati Guasp, amb empleats qualificats del club, amb el Lluis Sitjar, amb l’Ajuntament de Palma, amb Jaume Cladera, amb Miquel Coca, amb la resta del consell d’administració (els ha traït a tots), amb la presentació del Ciutat de Palma, amb la alineació de Gio el dia del Valladolid i podríem seguir fins demà… A cada actuació seva puja és pa, un incendi.

És l’origen de quasi tots els conflictes del club dels darrers anys amb tan sols un percentatge del 5%.És un president que només fa de president per cobrar. Ni tan siquiera vol rebre preguntes dels periodistes sobre la seva tasca al club, totalment obscura fins el moment, excepte les contractacions desorbitades d’empreses exteriors amigues i càrrecs directius afins com el Director General (20.000 euros/mes), gabinet de comunicació, empresa de jardineria, wifi, marketing, informàtica…, i altres als que no dona publicitat i que provoquen el pànic de la gent més experimentada del club.

No content amb tot això ara vol incendiar l’àrea esportiva i ho està aconseguint creant un clima de tensió i pressió gratuït i totalment innecessari sobre Oltra, els futbolistes, el mateix director esportiu i tot l’entorn mallorquinista. Poden preparar Oltra i els jugadors amb tranquil·litat el partit contra El Mirandés el proper cap de setmana? Amb quina confiança amb el club afronten aquest decisiu partit?Tot i que Oltra te part de responsabilitat sobre la situació del equip, Biel Cerdá, sense cap experiència futbolística en la seva vida que no sigui assistir al Camp Nou, no fa més que embrutar i ajornar la reacció d’un equip que poc a poc comença a mostrar signes d’identitat i milloria.

Biel Cerdà, no te cap límit a la seva desorbitada i crematística ambició i tampoc cap preparació, estudi o habilitat per dur-la a bon fi. Cada decisió és una equivocació, cada passa una errada i cada paraula o acció seves una mentida o un incendi.I ben segur que Biel Cerdà o «El Piròman», com ja li diuen per Son Moix, acabarà cremant el club i el mallorquinisme si, sobre tot aquest darrer, no reacciona també i li diu basta.
http://cavallvermell.blog.com.es/

Comentarios cerrados